Ако не славите крсну славу, постоји само један прави начин да одредите свог свеца

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Већина људи има своју крсну славу, а шта је са онима који је немају или онима који не желе да славе славу својих предака

Можда ово нисте знали, али ако немате славу или желите да је промените, постоји само један регуларан начин да то урадите.
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Уколико немате крсну славу, можете узети свеца на чији дан сте крштени или једноставно да одаберете свети дан на који ћете се крстити, па онда тог светитеља да узмете за крсно име.

Славу можете бирати и по датуму који је због нечега значајан у вашем животу. Рецимо, ако вам се нешто десило лоше или добро, па вам је тај светац помогао на неки начин, онда тог светитеља можете изабрати као заштитника куће и породице. Наравно, све то се ради у договору са парохом.

Иначе, обичај је да се крсна слава преноси са оца на сина. На основу славе лако може да се закључи које породице потичу од истог претка. Ако славе исту славу, онда су им исти преци.

Синови који се ожене и остану у очевој кући сви заједно остају у тој кући и славе истог свеца. У случају да се син ожени и одсели из своје куће, опет би требало да слави своју славу.

Слава је заштитиник дома, Божји благослов и заштитник свих укућана, а посебно деце. Црква посебно саветује младе парове који желе да оснују породице, да обавезно преузму славу од свог оца.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Након оснивања породице, син треба да дође на очеву славу.

Након што се колач исече, отац би требало да из своје десне руке преда једну четвртину колача сину, пољубе се, па потом, један другом честитају славу. Отац тада пожели сину дуг и здрав живот са женом и породицом.

Други део колача узима син, а потом га дели са породицом.

Слављењем славе се захваљутете Богу на свим молитвама које му упућујете

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts