БОЖИЈЕ ЧУДО – ИСУС ХРИСТ ОЖИВЕО МУСЛИМАНКУ, која је два дана лежала у МРТВАЧНИЦИ, доктори у ШОКУ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Док је лежала у мртвачници окружена лешевима, имала је визију дрвета. Из стабла тог дрвета, грана се померила према њој, и тада се претворила у месо након чега је зачула речи: „Ако ухватиш моју руку, вратићу те у живот“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Муслиманка, проглашена мртвом, лежала је у мртвачници у Москви, Русија, цела два дана. Одједном, вратила се у живот и скинула са себе болничку одећу

Према њеном сведочењу, Сабина (како се зове ова жена), каже да је док је лежала у мртвачници окружена лешевима, имала визију дрвета које расте на врху бунара, извештава Ассист Неwс. Из стабла тога дрвета, грана се померила према њој. Грана се тада претворила у месо и Сабина је зачула речи: „Ако ухватиш моју руку, вратићу те у живот.“

Сабина је урадила како јој је речено. Тада се пробудила и зачула глас доктора који су тражили нестали леш – њен.

„Жива сам. Не брините“, повикала је преплашеним докторима. Медицинско особље јој је понудило воду, одећу и храну, и организовали су јој превоз до болнице за истраживања у склопу московског универзитета, где је отпутовала у средишњу Азију како би посетила свог сина који је био у затвору.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Пренеражено болничко особље није могло да објасни како је Сабина оживела након што је провела два дана у коми, а након тога још два дана у мртвачници. Када се вратила у свој дом негде у средишњој Азији, Сабина је имала још једно велико изненађење за своју породицу.

„Морам још негде да одем“, рекла је својим ћеркама. Кренула је у пентекостну цркву и спремно објавила своју веру у Исуса Христа, тако напуштајући досадашњу муслиманску веру. Рука која ју је подигла из болничке одоре у мртвачници, и вратила је у живот, непорециво припада Исусу. Зато га је тако спремно прихватила након што се вратила кући, као захвалност за његову спасоносну милост.

Након што је рекла својој деци (шесторо ћерки и сину) како се вратила у живот, сви су се преобратили у хришћанство. Прошле године Сабина, која сада има 63 године, сведочила је преобраћењу своје 92‐годишње мајке и сестрића у хришћанство. Недуго затим, Сабинина најстарија ћерка, која је и овог лета била врло скептична према хришћанству, окренула се Исусу.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts