ДА ЛИ ПОСТОЈИ ГРЕХ КОЈИ БОГ НЕ ПРАШТА? Свако има нешто скривено

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Често можете прочитати овакав или онакав чланак у ком углавном стоји нека реченица где Бог све прашта, али неке грехе никада. Није истина, Божија љубав је много већа него што ми можемо и да сањамо и по православном веровању Бог прашта сваки грех, сем хулу на Духа Светога, а то је дизање руке на себе.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Живот је драгоцен и ако је тежак, нико од нас није рођен да се сваки дан радује и живи само најбоље тренутке. Тешко је време, али на крају дана човек мора да зна да је ово пролазно, 60 или 110 година није тако драстично велика разлика на спрам вечности. Зато увек треба да мислимо и радимо добро, колико год то коштало.

Бог је велика љубав и не постоји грех који неће опростити човеку ако се покаје. Шта значи покајати се? Значи не чинити више исту ствар или у мањој мери, трудити се да не грешиш. То је велика борба, али тек тада човек види колико може. Да ли може да прећути, да ли може да прогута увреду. Каже старац Пајсије, ако желиш да видиш колико си горд, онда сачекај да те неко бар мало увреди, ако се расрдиш одмах, значи да ниси на добром путу.

Да ли треба примати свештеника у дом

Много је питања око ових ствари, али на интернету мало одговора. Мало правих одговора. Да ли ви примате свештеника у свој дом? Зашто би било добро да примате? Вози ауди, нема везе не гледајте то.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Свака кућа би по освештању требало да добије „анђела чувара“, али мир у дому се гради (добрим мислима, добрим делима итд.) Свештеника би требало примати, немојте од тога да бежите, какав год он био. То вам је као оно, рђава жица преноси струју, без обзира што је рђава, гледајмо себе – тек тада смо велики, на страну што наша Црква има и предивних свештеника, али тај глас се слабо чује у нашем народу. Волимо скандале.

Да ли сте знали да Грци, када год осете немир у дому позивају свештеника да им освешта водицу. Он тада уноси Крст, Јеванђеље и оставља мир прочитаним молитвама.

Ми Срби практикујемо да то буде слава и Васкрс, то су две водице за које би требало да нам свештеник уђе у дом, верујте то је добро, али само ако верујете.

Долази нам сезона слава, уколико нисте до сада звали свештеника, можете отићи у матичну Цркву, оставити свој број телефона и адресу и надлежних парох ће доћи неколико дана пред вашу славу и освештати водицу.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts