Живите праведно, а свеједно страдате? Учините данас ово и нека снага Светог Дионисија помогне и вама!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Према легенди у коју верују сви хришћани, осим дванаест великих апостола који су познавали Исуса и били његови први ученици, Бог је изабрао још седамдесет других апостола који ће проповедати Јеванђеља и ширити хришћанство. Један од тих “малих апостола” је био и Свети свештеномученик Дионисије Ареопагит.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Из живота овог светитеља је остало записано да је био брижан отац и поштен грађанин Атине кога су сви волели. Радио је као судија, а предање каже да је био праведан и да никада није осудио невиног човека.

Након што је чуо проповеди апостола Павла био је толико дирнут њима да је пожелео да се из паганства преобрати у хришћанство. Тако је постао атински епископ, а путовао је са Светим Павлом довољно дуго и упозна све остале Христове апостоле.

После мученичке смрти Павла, Дионисије је отишао у Галију да међу варварима проповеда хришћанство и сам за себе желећи такву смрт.

Поживео је дуго – легенда каже да му је било 90 година када је ухваћен и мучен зато што није желео да се одрекне Исуса. Након што му је одсечена глава, она је према причи пала пред хришћанку Карулу која ју је сакрила и касније часно сахранила заједно са остатком тела.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Због учености овог светитеља иза њега је остао велики број списа и писама о вери и хришћанском животу, он се данас сматра заштитником образованих и благих људи који у свом срцу имају места за Христа.

Верује се да сви који нађу у невољи треба да се обрате Светом Дионисију овом молитвом: “Благости се научивши и бивши разуман у свему, благом савешћу достојно си се обукао. Напојио си се од сасуда изабраног, тајни неизречених, веру сачувавши, добар крај имајући, свештеномучениче Дионисије: Моли Христа Бога, да спасе душе наше.”

Према народном веровању, свима који су у молитви искрени, помоћ ће доћи.

 

Извор: Dnevno.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts