ИЗЛЕЧИТЕ СВЕ БОЛЕСТИ ОВОМ МОЛИТВОМ: Ови свеци чине ЧУДА, обавезно им се ОВАКО ПОМОЛИТЕ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Свети чудотворци Кир и Јован су живели крајем 3. и у 4. века. Нису били браћа, али су били браћа по духу и веровањима. Нису се раздвојили до смрти. Живот су провели у лечењу и помагању људима.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Кир је, по старим записима, прво живео у Александрији. Био је лекар и лечио је људе силом Христовом и лековима. Његов основни савет је био да се болесни моле и покајањем врате своје здравље.

Када је Диоклецијан почео да прогони хришћање, Кир је отишао у Арабију где се замонашио. Брзо се прочуло да је чудотворац. Болесни из целог света су почели да долазе код њега и да траже помоћ.

Ту је Кир упознао Јована. Он је био римски официр у Едеси. Дошао је да види Кира. Предање каже да је сусрет њих двојице био толико судбоносно јак, да, чим су угледали један другог, одмах су знали да њихови животи имају исту мисију.

Од тог дана се нису раздвајали. Живели су са монасима. Мирно и повучено.Једног дана су чули да у граду Канопу војници муче жену и њене три ћерке само зато што су хиршћанке. Њих двојица су се одмах спаковали и кренули ка поменутом граду.

Међутим, жена и ћерке у погубљени, а Кир и Јован су затворени чим су стигли у Канопу са том мислијом. Хришћани верују да Кир и Јован и данас помажу болеснима. Мошти ова два свеца се сматрају чудотворним, а цркве чувају списе о њиховим невероватним излечењима људи.

Свети Кир и Јован сматрају се заштитницима братске љубави, пријатељства и искреног другарства.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Верује се да ће они притећи у помоћ свим онима чије је пријатељство стављено на искушења. Ако је другарство искрено и право, Свети Кир и Јован ће помоћи и свака невоља ће бити превазиђена.

Зато изговорите ове речи:

„Чудеса светих Твојих мученика, даровао си нам као стену необориву, Христе Боже: Њиховим молитвама разори савете злоречитих и оснажи жезал царства, као Једини Благ и Човекољубац.“

Фото:Pixabay.com

Извор: Telegraf.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts