КАТОЛИЦИ ПРЕШЛИ У ПРАВОСЛАВЉЕ: Ево где се догодила ова ПРОМЕНА ВЕРЕ преко ноћи.. (ВИДЕО)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Православни попови крстили су у водама океана два бивша католичка бискупа, четири свештеника и сву њихову паству

Црквена општина Аглипајанске цркве, независне филипинске католичке цркве, из села Алабељ, у округу Ладон, у филипинској провинцији Саранигани прешла је у пуном саставу у православље. Наиме, католичка заједница прешла је у православље заједно са све бискупима и свештеницима, том прилико се 239 Филипинаца истовремено крстило у Тихом океану.

Како извештава Ортодоxy Цогнате Паге – православни попови крстили су у православље у водама океана два бивша католичка бискупа, четири свештеника и сву њихову паству.

Бивши бискуп Естебан Ваљмера у православљу је крштен као Стефан, његов колега Рохелио Рингор сада се зове Георгије, а свештеници Елизера Делфина, Диоскура Бергада, Џона Кољада и Рената Бунијела сада имају имена Елиазар, Алексеј, Тимофеј и Роман. Петорица од новокрштених намеравају да се упишу на неки од православних семинара на територији Русије.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Масовно крштење обавили су свештеници Георгије Максимов и Кирил Шкрабуљ. Давању свете тајне претходиле су две године катехизације. Овај долазак цркве на Филипине, који је резултат рада православних свештеника, јесте четврти долазак Руске православне цркве на Филипинима а поктовитељ ће му бити свети Јован Крститељ. Очекује се да ће у најближим недељама у још 29 филипинских општина доћи до масовног крштења.

Извор: Ортодоxy Цогнате Паге/Телеграф.рс

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts