МОЛИТВА ЗА УТОРАК МАЈЦИ БОЖИЈОЈ: Овим чудесним речима помолите се ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

О, Пресвета Владичице моја Богородице, од Ангела, Архангела, Херувима и Серафима узвишенија и од свих Светих најсветија, Дјево Свенепорочна, Мати Божија!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Спаси ме, спаси ме смиреног и грешног слугу Твога. Ти си ми све, Свемилостива Госпођо, сву наду моју у Бога, преко Твог заступништва, полажем и немам другог заклона за спасење осим Тебе, Сведобра и Свемила Богомајко!

Ти си снага моја, Владичице, Ти си сила моја, Ти си радост и туга моја, Ти си заклон мој у искушењима. Ти си усправљење моје у падању, Ти си спасење моје и најсигурније надање моје.

О, Мати Творца и Господа мога! Помози ми, неуком пливачу на узбурканој пучини животнога мора, тешко обореном и у беду палом, у гресима потопљеном.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Пружи ми руку и помози ми, Помоћнице моја, и избави ме из таме дубоке, да не останем у бесконачном очајању. Мноштво грехова и страсти подигоше се на мене, и по жељи мојој учињени греси притискују ме. Но Ти, Мајко милог срца, једино пристаниште где нема порока, научи ме да не грешим и спаси ме.

Ти си онима без наде и изгубљенима, па и мени свејадном, једина Нада и Заступница спасења, и сада и увек и у векове векова. Амин.

Извор: Србија јавља

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts