МОЛИТВА ЗА УТОРАК МАЈЦИ БОЖИЈОЈ: Овим чудесним речима помолите се ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

О, Пресвета Владичице моја Богородице, од Ангела, Архангела, Херувима и Серафима узвишенија и од свих Светих најсветија, Дјево Свенепорочна, Мати Божија!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Спаси ме, спаси ме смиреног и грешног слугу Твога. Ти си ми све, Свемилостива Госпођо, сву наду моју у Бога, преко Твог заступништва, полажем и немам другог заклона за спасење осим Тебе, Сведобра и Свемила Богомајко!

Ти си снага моја, Владичице, Ти си сила моја, Ти си радост и туга моја, Ти си заклон мој у искушењима. Ти си усправљење моје у падању, Ти си спасење моје и најсигурније надање моје.

О, Мати Творца и Господа мога! Помози ми, неуком пливачу на узбурканој пучини животнога мора, тешко обореном и у беду палом, у гресима потопљеном.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Пружи ми руку и помози ми, Помоћнице моја, и избави ме из таме дубоке, да не останем у бесконачном очајању. Мноштво грехова и страсти подигоше се на мене, и по жељи мојој учињени греси притискују ме. Но Ти, Мајко милог срца, једино пристаниште где нема порока, научи ме да не грешим и спаси ме.

Ти си онима без наде и изгубљенима, па и мени свејадном, једина Нада и Заступница спасења, и сада и увек и у векове векова. Амин.

Извор: Србија јавља

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts