НОВО ЧУДО ПОД ОСТРОГОМ: Свети Василије после три дана вратио Снежану (15) кући здраву!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Још једна у низу прича о чудима Светог Василија Острошког сведочанство је јеромонаха Исаије који ју је записао у манастирској бележници. Данас ова прича налази се међу безброј других у књизи „Нова чуда Светог Василија Острошкога“ у издању Манастира Острога и Светигоре.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Јеромонах Исаија у својој бележници описао је како је Свети Василије избавио петнаестогодишњу девојку од нечистог духа који ју је запосео. Причу преносимо у целости:

„Једне ноћи, око два сата после поноћи, чула се нека вика на манастирској чесми. Погледамо – умивају неку дјевојку водом са чесме, а она вришти и виче.

Њени родитељи су рекли да како се зове, да има 15 година и да долазе из Хановера. Била је запоседнута нечистим духом и довели су је код Свеца да је исцијели.

Отац Јоил је дошао да јој прочита молитву, јер она није хтјела да изађе из кола. Када је отворио врата, она га је ухватила за епитрахиљ и ударила га ногом.

После неког времена отишао сам и ја да јој прочитам молитву, а отац Јоил ми је све унапред казао, тако да сам био спреман да реагујем. Међутим, овога пута дјевојка је била мирнија.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Некако смо успјели да је кроз причу наговоримо да изађе из кола и повели је пут Светитеља. Када смо дошли до цркве, она није хтјела да иде даље. Ту сам јој очитао молитву и она се вратила.

Следећи дан ујутру, ушла је код Светитеља, али није хтјела да пољуби ни крст ни Свеца. Увече је и то урадила.

Сваки пут када је дошла код Свеца читало смо јој молитве, тако да је код ње све ишло набоље.

Другог дана увече ставили су јој крстић око врата и тада јој је већ било доста добро. Она је узела крст и целивала га.
И – слава Богу и Светом Василију! – Сњежана се трећега дана причестила у Доњем манастиру, и здрава се вратила њеној кући, на велику радост њених укућана!”

Извор: опанак

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts