ОБАВЕЗНО ДАНАС ИЗГОВОРИТЕ ОВЕ РЕЧИ: Молитва Пресветој Богородици која ИЗБАВЉА ИЗ НЕПРАВДЕ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Мајка Божија увек моли Сина свог да буде милостив према људима који се моле и који верују!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Милост Божија је неизмерно велика, једноставно она нема краја, али замислите када на ту велику милост ви у своје срце дате мајци Божијој! Многе муке задесиће све нас, то је једноставно живот. Замислите како је било Пресветој када је гледала муке свог сина који није греха имао, она је гледала људско зло директно са највећим болом!

Мајка Божија зна шта је неправда, она зна како то боли, она је увек ту да праведника заштити и умоли Сина свог да подари плату свакоме ко страда по правди. Не заборавите никада да пред спавање поменете име Пресвете Богородице! Не заборавите да прочитајте чувену молитву:

“Богородице Дјево, радуј се Благодатна Маријо, Господ је с Тобом! Благословена си ти жена и благословен је плод утробе Твоје, јер си родила Спаситеља душама нашим!

Молитва у невољи и потиштености:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Преподобна Царице моја, Пресвета надо моја, уточиште сиротих, заштитнице путника, помоћнице онима који су у беди и заштито оних које злостављају. Види моју невољу, види моју муку. Са свих страна сам опкољен искушењем, а нема никог да ме брани, Ти ми сама помогни јер сам немоћан. Нахрани ме као странца, упута ме као заблуделог, излечи ме и спаси као безнадежног.

Немам друге помоћи ни друге заштите, ни утехе осим Тебе, о, Мајко свих невољних и оптерећених. Стога, погледај на мене грешног и потиштеног, закрили ме Пресветим покровом својим да бих се избавио од зала која су ме опколила и ја ћу увек славити преславно име Твоје. Амин!

 

Извор: београдскипортал.рс

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts