ОВОМ МОЛИТВОМ РАСТЕРАЈТЕ ЛУКАВЕ ДУХОВЕ: Изговарајте ове МОЋНЕ РЕЧИ сваког дана, ЗЛО ће бежати од вас

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Молитва светоме Јовану Кронштатском

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

О, свети угодниче Божји Јоване, пастиру словенскога стада Христовога!

Погледај на многе немоћи наше и на убогост речи наших, па сажаливши се на нас, од греха отупеле и раслабљене, помоли се Свемилостивом Спасу, Богу словенских очајника да нас изведе из таме и безнађа у које западосмо заборавивши Њега, пречисто Јагње Очево, погазивши завете Његове у душама и умовима својим!

Помоли се, свети Јоване Кронштатски, за све Србе: некрштене – да се крсте, крштене – да постану побожни, невенчане – да се венчају и у брачном целомудрију поживе, чувајући плод утробе своје од заметка његовога.
Помоли се за одлутале од Православне вере у јереси, секте и безбожништво, за оне што се баве врачањем и код врачара одлазе – да их Пастир Добри у пустињи духовној пронађе и са радошћу на раме Своје узме и у стадо, крвљу Његовом убељено, врати.
Помени све грешнике да се покају: гордељивце – да се смире под свемоћну десницу Божју, халапљивце – да се науче уздржању, среброљупце – да постану милосрдни, блудочинце – да се врате чедности и чистоти, пушаче, пијанце и наркомане – да одустану од порока коме ропски служе.
И све друге, грехом поробљене, намучене и разорене научи покајању, на исповест их светим молитвама упутивши.

Умоли првосвештеника Цркве наше, Христа Богочовека, да собом нахрани покајнике, сабране око свечасне Трпезе Његове.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Помени, свети Јоване, оче наш у Христу и брате наш по вери и роду словенскоме, све оне који се боре за обнову Образа и Отачаства српског.
Заклони их молитвом од видљивих и невидљивих непријатеља, дај им у руке свесилни мач правде и љубави Божје и штит небеске благодати – да их сила истине укрепи у исповедању светосавскога предања: Бог – Домаћин у васиони, Краљ – Домаћин у држави, Отац – Домаћин у породици.
Да нам Цар Небески, творац Неба и земље, обнови престо и врати миропопмазаног монарха нашег, да нам благослови дом и породицу, обожење, слогу и умножење, да свагда прослављамо Бога, дивнога у свецима Својим и прекраснога у теби, Јоване, утехо наша, сада и свагда и у векове векова.

Амин.

Извор: Србија јавља

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts