Отерајте негативну енергију из куће, од себе: После овог живот ће вам кренути на боље!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Уколико се осећате болесно, малаксало, тужно и рањиво, време је да отерате негативну енергију од себе

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Уколико ових дана осећате немир и негативну енергију која вас окружује и гуши време је да предузмете нешто по том питању. Стари проверени метод да од себе, али и из куће отерате негативну енергију је да упалите тамјан, да окадите кућу, запалите свећу и прекрстите се.

Када се тамјан топи на жеравици, колутови дима дижу се ка плафону ширећи свој пријатни мирис. То подизање дима ка плафону симболично представља уздизање наше молитве ка Богу.

Како бисте се решили негативне енергије и лоше среће, пратите ова три корака:

1. Окадите кућу

Кроз целу историју човечанства, тамјан је употребљаван приликом лечења разних болести. У ароматерапији, тамјан се користи за ублажавање и лечење депресије, хистерије, стреса и напетости.

Сматра се да инхалирањем или једноставним удисањем тамјана можемо ублажити проблеме са дисањем као што су: алергије, астма, бронхитис, синуситис, прехладе итд.

Веома је битно да када запалите тамјан са њим прођете кроз целу кућу и тако извршите енергетско чишћење дома. Битно је да вам кућа при томе буде поспремљена и да се ви након тога истуширате како би са себе спрали негативну енергију. Овај ритуал можете понављати када год осетите потребу за тим.

Позната је чињеница да тамјан убија бактерије у ваздуху и да та “стерилна средина”, без бактерија, траје и до месец дана.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

2. Запалите воштану свећу у кући

Приликом кађења куће, обавезно запалите једну воштану свећу. Њен пламен ће вам помоћи да се повежете са нечим вишим, али и са својом унутрашњом снагом и мудрошћу. Уколико имате неку муку, недоумицу, жаљење или кајање, битно је да запалите свећу и да свој бол пошаљете преко пламена свеће. Са тим ћете успети да одагнате барам део проблема који вас притиска.

Стари Египћани су веровали да једноставно гледање у пламен свеће помаже обичном човеку да се повеже са Богом и да ће му Бог при томе помоћи и заштити га.

3. Прекрстите се

Руски научницу су недавно изнели фасцинантна истраживања према којима су открили да сви микроби нестају из воде ако се она прекрсти. Научници су установили да вода мења своју структуру, постаје “чистија” онај моменат када се над њом прочита молитва “Оче наш” и када се вода прекрсти.

Деловање часног крста на тело човека има исто фасцинатну моћ. Наиме, исто истраживање спроведено у Москви, у лабораторији медицинско-биолошких технологија “НИИ”, открило је да када се човек прекрсти он постаје знатно смиренији и ваћа истински душевни мир.

Стога на вама је само да одвојите пар минута, искључите компјутер, телефон и телевизор и извршите ова три једноставна ритуала. Негативна енергија у кући ће се знатно смањити, а ви ћете бити доста смиренији.

Извор: Stil

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts