ПРАШТАЊЕ ВАС ОСЛОБАЂА: Ево зашто је битно да опростите онима који су вам нанели зло…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Праштање вас ослобађа! Све док некоме не опростите ви сте повезани с том особом. Ваше мисли ће се стално враћати на особу која је погрешила и стално ћете изнова проживљавати ту ситуацију.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Када опростите ослобађате се те особе. Када опростите ослобађате се агоније.

Опростите себи

Оно што мислите о другим људима често је рефлексија онога што мислите о себи иако то није увијек очито. Друге људе осуђујемо онолико строго колико осуђујемо себе. Особа која је на примјер врло критична према другима вјеројатно је врло критична и према себи.
Ако опростите себи на нечему што сте непромишљено направили прије 10 година, па затим и ближе ствари, навика праштања ће се укоријенити у вама, те ћете лакше праштати другима.

Опростите свима

Понекад лакше опраштамо велике и крупне грешке, а због ситница се знамо дурити годинама.
Када опростите, стварно опростите
Када опростите немојте се више враћати на то или ћете наставити омотавати се лошом везом с том особом. Можете на праштање гледати као такмицење између двије особе и мислити како праштањем показујете да сте боља особа од друге стране и тиме показивати своју супериорност.
Али од веће је користи да на праштање гледате као на ослобађање од друге особе и заточености у прошлости.

Праштање није за слабиће

Може вам се учинити као да је праштање једна верзија одустајања, да праштају слаби, а да се они снажни љуте и освећују.
Међутим, реалност је потпуно другачија. Ако не опростите то ће вас изгризати изнутра. Стално ћете у себи понављати аргументе и сјећања, и креирати још више патње за себе.

Праштање вас ослобађа, али је врло тешко. Лако је носити љутњу у себи, али опростити, заборавити и наставити мирно даље, то могу само они најјачи.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Уз праштање вам је будућност боља

Ако праштање гледате из практичне перспективе тада је оно врло паметно. Праштање вас штити од болних искустава.
Праштање враћа вас у центар, а не другу особу. Ви ћете престати жалити за оним што је већ у прошлости и поштедјети се непотребног расипања енергије. На тај начин ћете имати више енергије да се посветите садашњости и ономе што желите у будућности.
У праштање не требате укључити другу страну
Многи мисле да опростити значи назвати другу особу и рећи јој да је опроштено. То је понекад могуће, али најчешће није и није ни потребно.

Праштањем се требате ослободити негативних веза с том особом, а не успостављати нове изјавама о праштању. Праштање се ради у себи.

Рећи ћете себи како више нећете размишљати о томе, нећете бити љути или размишљати о освети, и једноставно цете наставити даље без размишљања о том догађају.

Опростити не значи наставити тамо гдје сте стали

То што сте опростили не значи да ћете дати прилику особи која вас је повриједила да то направи још једном, него праштањем себе ослобађате повезаности и негативних емоција везаних уз ту особу.

Понекад је могуће, ако обје стране желе, наставити тамо гдје сте стали, али праштање изворно не значи то. Опростити значи да сте способни издићи се изнад нечије грешке, признавши да сви гријешимо те кренути својим путем. Тај пут може укључивати особу којој сте опростили.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts