СВАКОДНЕВНА МОЛИТВА: Изговорите ОВЕ РЕЧИ и добићете мудрост и снагу ДА ИЗ ТЕШКОЋА ИЗАЂЕТЕ КАО ПОБЕДНИЦИ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Религија мора почети са пражњењем и чишћењем срца. Душа која се обраћа Богу у свакодневној искреној молитви, тражећи снагу, подршку и силу, имаће племените жеље, јер схватање истине и дужности, узвишене циљеве свога деловања биће сваг-да гладна и жедна праведности.

Свети Јован Златоусти рекао је да сви људи жуде за молитвом, више него што дрвеће има потребу за водом. „Зато што нити дрвеће може да даје плодове уколико не упија воду кроз корење, нити ћемо ми моћи да доносимо скупоцене плодове побожности уколико се не напајамо молитвом.Зато треба и кад устанемо из постеље да предухитримо Сунце службом Богу и кад седимо за столом ради обеда и кад се спремамо за починак. Или, боље речено – сваког часа треба да узносимо молитву Богу прелазећи тако помоћу молитве пут који је једнак дужини дана“, рекао је Свети Јован Златоусти.„Шта год да се догоди, шта год да осећамо или не осећамо, без обзира да ли је ум сабран или није, без обзира на мноштво сагрешења – пребивајмо у молитви. То подразумева снагу онога ко жели да се моли. Шта год да се деси, са великим трпљењем се помолимо Богу. Бог ће нас тада посетити и осетићемо непроцењиве плодове молитве“, рекао је Митрополит Атанасије Лемески.

Свакодневна молитва

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи сваког часа у току овог дана. Било какве вести да добијем, научи ме да их примам мирно и с чврстим уверењем да све бива по Твојој светој вољи. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. Научи ме да се правилно односим према својим родитељима и својим ближњима, да никог не разгневим и не ожалостим. Господе, дај ми снаге да поднесем замор данашњег дана и све што се у току дана догоди. Управљај мојом вољом и научи ме да се молим, да верујем, да се надам, да трпим, праштам и волим.

Извор: Kurir.rs
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts