СТАРАЦ ПОРФИРИЈЕ О ЗАШТИТИ ОД ЗЛА: Антихрист вам неће моћи ништа, ако…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Овај старац остао је запамћен по порукама које је саопштавао кроз причу са другим монасима и искушеницима који су га радо слушали и њгову мудрост записивали. Из једног такво разговора настао је и текст о антихристу, злу и броју 666.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Једног дана је упитао један монах у његовој келији:

“Старче много се говори о доласку антихриста, о броју 666, о електронском жигу на десној руци, о сукобу Христа и антихриста о другом доласку Господина! И шта ви имате да кажете на то све?

Старац је одговорио:

“Шта да кажем? Нисам видео Пресвету Богородицу, да ће бити рата и тако даље. Знам да ће доћи антихрист да ће бити Другог Доласка Господина, али када не знам. Сутра? За хиљаду година? Не знам! Међутим ја се не узнемиравам око тога. Зато што знам да је час смрти за свакога од нас Други Долазак Господина! А овај час је веома близу.

“Старче ако у наше време дође антихрист, да ли ће нам Бог дати снаге да му одолимо?”

“Ако се исповедамо даће нам Богу сву снагу Нека нас не мучи ни последње време ни долазак антихриста и његови знаци, треба само да знате ако имате у себи Христа ни у чему не може да нас нашкоди антихрист! За нас хришћане који живимо са Христом не посоји антихрист.

Хоћеш ли ми рећи, овде где ја седим на кревету можеш ли сести и ти?

“Не, Старче”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Рече му Старац: “А зашто је тако”?

Монах му одговори: “Јер ако седнем на вас спљоштићу вас”!

Старац му одговори: “А када би ти могао да седнеш овде?”

Монах му рече: “Онда када би устали.”

Старац потом рече: “Тачно тако! Тако се догађа и са нашом душом, када у себи имамо Христа антихрист нам не може ништа! Али зато што данас већина нема Христа у себи ми се бојимо доласка антихриста. Када ставимо христа у себе, све постаје рај. Када би сада и дошао анитхришт и покушао да ме обележи неким ласером и броје 666 ја се не би бојао!

Али зар то није његово обележје? Јесте али да хиљаду 666 напише по мени, ја се не бих забринуо, а све то зато што су и прве мученике бацали зверима, аони су се крстом освећивали и звери су постајали као јагањци. Бацали их у море, а они би све крстом осветили и море би постајало копно, бацали их у ватру, а они се осветили крстом и вастра би постала пријатна свежина. Христос је сишао да би оснажио наше страдање. Ми смо деца Христова, ми смо деца Цркве!

Извор: Башта Балкана

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts