ЧУДА СВЕТОГ МИНЕ У ЦРКВИ ЛАЗАРИЦА: Над овом иконом ДЕШАВАЛО СЕ НЕМОГУЋЕ! Ево како је доктор СПАСАО ДЕВОЈЧИЦУ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

У Београду на Звездари, у православном храму Светог великомученика кенза Лазара, налази се чудотворна икона Светог великомученика Мине.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Икона је нечујно дошла, тако да се ни до данас поуздано не зна када и како је доспела у овај храм, али какко је време одмицало, тако се глас о њој све више ширио. Тако бива и данас. Икона се објављује својим чудотвроним дејством“, пише у књизи Чуда Светог Мине у Београду, аутора Јована Јањића.

Према његовим наводима у овој књизи, пред овом иконом „небројено много људских душа је нашло утеху, исцељење и пут до онога што чиста срца желе“.

Свети Мина био је по занимању војник, мисирског порекла. Као истински хришћанин, наспустио је војску и отишао у планину. Након неког времена Свети Мина се спустио у град – Катуанију и пред окупљенима објавио своју веру у Христа.

Кнез тог града Пирос када је чуо Минине речи нареди да га ставе на велике муке. Шибали су га, стругали гвозденим четкама, палили ватром, и на крају га посекли мачем.

Његово тело је бачено у огањ, али су неке делове спасили хришћани. Над његовим моштима у Александрији је саграђена црква. Упокојио се око 304. године. Према веровању, Свети Мина помаже онима који су у невољи, зато је и чудотворац. Предање каже да се више пута јављао као ратник на коњу и помагао вернима, а кажњавао неверне. Један доктор сведочио је током операције управо чуду захваљујући икони Светог Мине.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Остало је можда још три, четири потеза до извлачења три и по метара изумрлог црева, кад … нешто ми је блеснуло у глави и проказало да ћу ако тим путем наставим, што се хируршки апсолутно наметало као нужно, пресећи крвне судове који хране преостали здрави део црева.

Тада живота за пацијента више не би било, јер не би остало више здравог црева да могу да их саставим. Гледао сам запањено до чега је у два, три потеза могло да дође, да дете одведем у неминовну смрт.

Пресрећан сам био, што ми се то „велико сазнање“ јавило и што сам стао не начинивши погубно дело које више ни једна медицина не би могла да поправи. У тој ситуацији и стресу нисам помислио на Бога, то је дошло касније. После завршене операције, отишао сам код начелника у собу који ме је и даље ту чекао. У соби су биле мајка и тетка девојчице.

Са сјајем у очима од суза, поново ми захвалише уз причу да су њих две, током операције биле у Цркви Светог Великомученика Лазара, близу болнице, и да су се пред иконом Чудотворног Светог Мине молиле за моје руке и успех операције“, испричао је доктор.

Извор Kurir.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts