ЧУДОТВОРАН ИЗВОР У МАНАСТИРУ СТЈЕНИК: Била је тешко БОЛЕСНА, попила је ову ВОДУ и десило јој се ЧУДО! (ВИДЕО)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Манастир Стјеник подно планине Јелице, недалеко од Чачка, крије неприкосновено благо. Осим моштију Светог Јована Стјеничког, у власништву овог манастира који се налази у селу Бањица, а који слави данашњи празник Ивањдан, је и један извор који има исцелитељске моћи.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Пут до ове светиње није нимало лак. Уметност је да се на путу мимоиђу два возила. И, таман кад помислите да даље нема, да сте залутали, почињу да се назиру трагови живота… Они су овде зачети захваљујући браћи Мрњавчевић, коју су ово скромно здање подигли пре Маричке битке и посветили га Јовану Крститељу.

Манастир већ 13 година одржава отац Пајсије, са још пар људи. Живе испосничким животом. Једу гљиве, сакупљају биљке, и пију лековиту воду.

ерације…

Гордана Стевановић из села Бањица само је једна од њих. Она је пре 20 година имала инфаркт након ког је уследила уградња три бајпаса.

После 15 година требало да се уради њихова реваскуларизација јер јој је главна аорта ка срцу била запушена.

Према њеним речима, спас у овом извору пронашла је и једна учитељица, данас старица у пензији, која се родила слепа.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Тата и мама су је сваке године о Ивањдану доводили. Умивала се том светом водом. Шесте године када се умила и дошла у порту овде, видела је шаренило људи. Прогледала је.

Спас је овде пронашла и моја другарица из Београда. Имала је рак штитне жлезде, требало је да се оперише, а после седам дана су јој анализе биле добре. Операција јој више није била потребна – прича Гордана и додаје да је вода са извора Светиња поготово добра за очи, и кожне болести.

У овај манастир, који припада Епархији жичкој Српске православне цркве, народ, који за њега зна долази иако је доста удаљен. Пута и на капљице зноја не жале за једно умивање, флашицу воде и једну упаљену свећу.

Позивамо вас да поделите са нама у коментарима за које лековите изворе сте још у Србији чули и шта све, према вашем или искуству вама блиских људи, лече…

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Извор: Телеграф.рс

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts