ЧУДО БОЖИЈЕ: Ево шта значи мироточење икона и када и због чега се појављује

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Мироточење икона, па чак и крвоточење, забележено је више пута на многим местима широм света. И премда су мироточења највише везана за иконе у црквама, догађало се да замироточе и иконе у домовима хришћана.

Ова појава у народу тумачи се пре свега, као лош знак и не може да прође неопажено. Мироточење икона несумњиво је и у католичкој и у православној традицији “знак одозго”. Оне најчешће упозоравају вернике на покајање и јачање вере.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Пре две године на Јутјубу се појавио и снимак суза на фресци оца Тадеја, а сличан случај запамћен је и у крагујевачкој цркви Светог Саве. Сузе из очију Исуса Христа текле су три дана, све до празника Усековање главе светог Јована Крститеља. Поновило се још једном касније, али тада само на један дан.

Протојереј ставрофор Живота Марковић, старешина храма, тада је рекао како је прво помислио да је неко попрскао водом Исуса.

“Хтео сам да се уверим да то јесу сузе, па сам прстом пресекао млаз који је текао све до ногу Исуса. Међутим, сузе су наставиле да теку и, што је још чудније, ишле су само до Христових ногу. И ту нестајале. Не престајем да мислим о овоме и зашто се то десило. У Светом писму, на неколико места, помиње се како Господ плаче.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Увек је плакао због наших грехова, а плакао је и над својим пријатељем, васкрслим Лазаром, док је још лежао у гробу. Мислим да је ово опомена за све нас, и свештенике и вернике, да се запитамо да ли смо верници само на речима или и на делу. С друге стране, мислим да је ово и милост божја што је решио да нас опомене”, навео је тада старешина храма.

Научници тај необични феномен третирају као физичку појаву која настаје због кондензације влаге. Али, нико још није објаснио зашто сузе баш очи.

 

 

Извор: Beograd.in

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts