ЧУДО НА СВЕТОЈ ГОРИ: Овако Пресвета Богородица упозорава жене које желе да ПРЕКРШЕ ПРАВИЛО и посете ово свето место!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Још одавно је познато да на Светој гори постоје строги закони по којима је женама забрањено да кроче на то подручје.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ипак, кроз историју се догађало да су многе жене моћника желеле да прекрше ово монашко правило, а царици Јелени, жени Душана Силног то јечак пошло за руком, па је до данас остала једина жена која је крочила на ово свето тло.

У легендама је остало забележено да је сама Пресвета Богородица запретила неким женама које су хтеле да уђу на Свету гору. Такав је био случај у манастиру Ватопеду. Тамо постоји једна чудотворна фреска која се зове Антифонитрија – Она која одговара.

Када је византијска принцеза, пожелевши да види цркву коју је њен отац цар као ктитор подигао, дошла да посети Ватопед, она је улазећи у тај новоподигнути храм чула глас саме Пресвете Богородице, који је долазио од њене фреске:

– Немој да улазиш даље, овде постоји друга царица!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Већ у то време углавном није било дозвољено женама да долазе на Свету гору, али могле су царице да је посећују у неким посебним ситуацијама. Када се десило то чудо, онда су оци Светогорци тадашњи схватили да сама Пресвета Богородица жели да се овај принцип у потпуности испуњава и од тог времена то правило важи.

Један други случај, када је наша Мара Бранковић тадашња султанија, дошла у манастир Светог Павла, који је тада био насељен српским монасима, и када им је донела велики благослов – дарове којима су мудраци са Истока даровали Богомладенца Христа, који се још увек чувају у манастиру Светог Павла.

Она је изашла из брода и кренула, али и њој се јавила Пресвета Богородица само неколико десетина метара од мора и забранила јој да иде даље. Мара је ту предала дарове и одмах се вратила на брод. На том месту јављања Пресвете Богородице сада постоји један проскинитар са иконом Мајке Божије који је подсетник на ово чудо.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts