Да вам крене на боље, данас се овим речима помолите БЛАЖЕНОЈ МАРИЈИ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Молитва прва светој равноапостолној МАРИЈИ МАГДАЛИНИ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

О , света мироносице и свехвална равноапостолна Христова ученице, Магдалино Маријо, и у скрушењу срца наших ти се молимо, и усрдно ти притичемо ми грешни и недостојни, јер си верна и моћна за нас посредница пред Богом.

Ти си у животу своме подносила страшно мучење демона, но благодаћу Христовом, јавно си их се ослободила, и нас, молитвама твојим, од бесовских замки избави, да непрестано за време свог живота нашег, речју, мишљу и тајним помислима срца наших, верно послужимо, као што смо и обећали, Једином Светом Владици Богу.

Ти си више од свих земних блага заволела Преслатког Господа Исуса и ради Њега си свим животом својим следовала Божанственом учењу Његовом и благодаћу ниси само своју душу хранила него и мноштво људи си од таме многобожја ка Христовој чудесној светлости приводила.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Са вером те молимо, испроси нам од Христа Бога просвећујућу и освећујућу благодат, да њом осењени узрастамо у вери, и благочешћу у подвигу љубави и самоутврђењу, да се нелењосно потрудимо да служимо ближњима у њиховим невољама душевним и телесним, сећајући се примера твог човекољубља. Ти си , света Маријо, бодрена благодаћу Божијом, проживела житије на земљи и мирно си отишла у небеске обитељи.

Моли Христа Спаса, да нас молитвама твојим удостоји да не спотичући се свршимо странствовање наше у овој долини плача, и у миру и покајању скончамо живот наш, и у светости поживимо на земљи, и да се удостојимо вечног блаженог живота на небесима и тамо са тобом и свима светима заједно прославимо Нераздељну Тројицу, опевајући Једино Божанство Оца и Сина и Духа светога у векове векова.

Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts