ДОБРО ЗАПАМТИТЕ ОВЕ РЕЧИ: Молитва Светом Серафиму Саровском, заштитнику деце, убогих и болесних!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

МОЛИТВА

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

О велики угоднице Божији, преподобни оче нас Серафиме, погледај са горње славе на нас, смирене и немоцне, обремењене многим гресима, који тразимо твоју помоц и утеху. Погледај на нас својом благошћу и помози нам да непорочно сачувамо заповести Господње, да веру православну тврдо одржимо, да покајање за грехе своје усрдно Богу приносимо, да благодатно напредујемо у хришћанској побожности и будемо достојни твог молитвеног заступништва пред Богом за нас.

Да, свече Божији, услиши нас који ти се молимо са вером и љубављу, и не презри нас, јер нам је потребно твоје заступништво. Сада и у час наше концине помози нам и застити нас својим молитвама од злобних напада демонских.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Нека њихова сила не надвлада, него нека се удостојимо да, твојом помоћу, наследимо блаженство рајских обитељи. Сада на тебе полажемо наду нашу, оче милосрдни: буди нам заиста путовођа ка спасењу и приведи нас ка невечерњој светлости вечног живота богопријатним заступништвом својим пред престолом Пресвете Тројице, да бисмо са свима светима славили и певали превелико име Оца и Сина и Светог Духа у векове векова. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts