За брзу помоћ у невољи и тешкој болести, данас се овако ПОМОЛИТЕ великом ИСЦЕЛИТЕЉУ СВЕТОМ ПАНТЕЛЕЈМОНУ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Молитва Светом Великомученику и исцелитељу Пантелејмону:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

О, велики угодниче Христов и преславни исцелитељу, великомучениче Пантелејмоне !

Ти који на небу пред Престолом Божијим стојиш и наслађујеш се троипостасном славом Његовом, а телом и светим ликом на земљи у храмовима Божијим почиваш и благодаћу даном ти с више обиље чудеса изливаш, призри својим милостивим оком на људе твоје који се часној икони твојој са умилењем моле и траже твоју исцелитељску помоћ и заступништво: упути ка Господу Богу топле молитве твоје и измоли душама нашим опроштај грехова.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Јер због безакоња наших не смемо да уздигнемо поглед у висине небеске нити да узнесемо молитвени вапај Господу у неприступној слави Његовој, него тебе, молитвеника за нас грешне и заступника милостивог пред Владиком, са скрушеним срцем и смиреним духом призивамо, јер ти си од Њега благодат примио да болести одгониш и страсти исцељујеш. Стога ти се молимо: не презри нас недостојне који ти се молимо и твоју помоћ призивамо.

Буди нам свима у тузи утешитељ, у тешким болестима исцелитељ, у напастима брзи покровитељ, слепима вида дароватељ, а деци и онима који су у невољама спремни заштитник и исцелитељ: измоли свима све што је корисно за спасење, да твојим молитвама примимо од Господа Бога благодат и милост и прославимо Источник и Дародавца свих добара, Јединог Бога слављеног у Светој Тројици, Оца и Сина и Светога Духа, сада, увек и у све векове. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts