КАТОЛИЦИ ПРЕШЛИ У ПРАВОСЛАВЉЕ: Ево где се догодила ова ПРОМЕНА ВЕРЕ преко ноћи.. (ВИДЕО)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Православни попови крстили су у водама океана два бивша католичка бискупа, четири свештеника и сву њихову паству

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Црквена општина Аглипајанске цркве, независне филипинске католичке цркве, из села Алабељ, у округу Ладон, у филипинској провинцији Саранигани прешла је у пуном саставу у православље. Наиме, католичка заједница прешла је у православље заједно са све бискупима и свештеницима, том прилико се 239 Филипинаца истовремено крстило у Тихом океану.

Како извештава Ортодоxy Цогнате Паге – православни попови крстили су у православље у водама океана два бивша католичка бискупа, четири свештеника и сву њихову паству.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Бивши бискуп Естебан Ваљмера у православљу је крштен као Стефан, његов колега Рохелио Рингор сада се зове Георгије, а свештеници Елизера Делфина, Диоскура Бергада, Џона Кољада и Рената Бунијела сада имају имена Елиазар, Алексеј, Тимофеј и Роман. Петорица од новокрштених намеравају да се упишу на неки од православних семинара на територији Русије.

Масовно крштење обавили су свештеници Георгије Максимов и Кирил Шкрабуљ. Давању свете тајне претходиле су две године катехизације. Овај долазак цркве на Филипине, који је резултат рада православних свештеника, јесте четврти долазак Руске православне цркве на Филипинима а поктовитељ ће му бити свети Јован Крститељ. Очекује се да ће у најближим недељама у још 29 филипинских општина доћи до масовног крштења.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts