Мајчина молитва: Помолите се Господу за своју децу, да остану у Његовој милости

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Мајчина молитва из манастира Тресије на Космају

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Оче свети, бесмртни, из кога излази сва доброта и благост, скрушена ти се молим за децу коју си ми подарио да родим.

Сачувај их у својој милости и светости, да би се твоје име прослављало у њима. Упути ме својом милошћу како да их подигнем за слављење твога светог имена, а на корист осталих људи.

Обдари ме потребним стрпљењем и снагом за то. О господе, просвети разум моје деце твојом премудрошћу, да науче душом и мишљу тебе да воле. Усади у срца њихова страх и одвратност према сваком пороку, да би могли ићи правим путем без грешности.Украси душе њихове чистотом, доброто, понизношћу, марљивошћу, стрпљењем и сваком врлином.

Чувај усне њихове од свих клевета и лажи. Благослови моју децу да би могла напредовати у врлинама и светости и расти под твојом заштитом, а и љубави поштених људи.

Нека би њихови анђели чувари били са њима и чували их у младости од варљивих помисли, злих и грешних кушања овога света иод свих замки нечистих духова.

А кад моја деца погреше пред тобо, не окрени своје лице од њих, него, према твоме великом милосрђу, буди милостив и према њима, јер тиси једини који чистиш људе од сваког греха.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Награди моју децу оним земаљским добрима и свим што им је потребно за спасење. Сачувај их од разјарености, гнева, несреће, зла и мука кроз све дане њиховог живота.

О, добри Господе, ја ти се молим, награди и мене радошћу и весељем од моје деце. Сачувај ме у честитости и праведности да са својом децом могу стати пред тебе у дан страшнога суда твога и да без страха могу да кажем:

“Ево ме, Господе, са децом коју си ми дао, да заједно са њима величам твоје најсветије име Оца, Сина и Светога Духа све док траје овога света.”

АМИН

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts