МОЛИТВА ЗА ПЕТАК ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ: Да вас срећа прати помолите се МАЈЦИ БОЖИЈОЈ овим речима

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Теби предајем у заштиту живот мој и по Богу сву наду спасења мога полажем на Тебе Владичице, Дјево Богородице!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Моли Те, слуга Твој, не презри ме што имам безброј грехова, но погледај на тугу моју, и у недоумици подај ми олакшање и утеху, да не бих до краја погинуо.

Рашири десницу Своју, Чиста, омиј ме од нечистоте злих дела мојих и постави ме на прави пут заповести Христа, Цара и Бога мога, и да их усрдно испуњавам, помоћи Твојом оснажен.

Од грехова мојих опаких избави ме, Владичице, и покајање спасоносно ми подари, да га принесем ка Сину Твоме и Богу, Материнским заступништвом Својим. Светлости неисказана, Ти светлошћу несхватљивом сијаш, осветли таму моју душевну, у којима се безбројни греси крију.

Радости моја, избави ме од мноштва невидљивих врагова, греси моји су тешки и много их имам, врази су моји врло опаки, смрт ми је близу, савест ме моја изобличава, гризе, место ме огњено плаши, црв непрестани, шкргут зуба, крајња тама пакла у страх ме уводи, јер ме очекује плата по делима мојим грешним.

Авај мени! Шта ћу чинити тада и коме ћу прићи да би спасена била душа моја? К Теби јединој, Слатка Марија Богородице Преблага! На Тебе се уздам, у горчини смрти, Избавитељице свих оних који Те зову из пакла љутог.

Ти и мени помози, Доброто, јер нећу имати тада ниоткуда помоћи, осим Тебе, Свеопевана. Спаси ме од ужаса смртнога часа и зла нечистих духова и од митарстава у ваздуху после смрти.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Јави се, молим Те, покажи ми тада Пресвето лице Твоје, Владичице, и не остави ме без помоћи.

О, мила Мајко, осврни се милошћу к мени, јер сам се делима злим лишио милости Небеске.

И умоли Онога кога си родила у телу, Христа Спаситеља и Бога нашега, који је на Крсту, нас ради, пречисту Крв Своју пролио, да и ја будем причасник заслуга Његових пред Оцем Његовим.

И да ради њих примим опроштај грехова и вечно спасење и прославим неисказану љубав срца Твога, Пресвета Богородице, и бескрајно милостиво заступништво Твоје у бесконачном животу будућих векова.

Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts