МОЛИТВА МАЈЦИ БОЖИЈОЈ ЗА ЧЕТВРТАК: Да вам крене на боље овако се помолите ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ко је достојан да Тебе хвали, Пресвета Дјево, чија су уста способна Тебе да величају? То сваки ум превазилази! Сва велика и славна дела која су се догодила са Тобом, јесу тајне, Преблагословена Богородице, и превазилазе сваки смисао и речи.

Лепоти девојаштва Твога и превисокој чистоти Твојој задивише се Херувими и уплашише се Серафими, чудесно рођење Твоје ни човечији ни Анђеоски језик исказати не може. Од Тебе се Вечни и Јединородни Син Божији, Бог Реч, неисказано оваплотио, родио се, и са људима живео, и Тебе као Мајку Своју неизрециво у слави уздигао.

Као Царицу свих створења Те показа, а нама Те даде као сигурно уточиште спасења. Због тога сви који под покров Твој прилазе, различитим тугама и болестима обухваћени, примају од Тебе велике утехе и оздрављења, и Тобом се од разних беда спасавају.

Ти си заиста Мајка свих ожалошћених и бригама животним оптерећених. Радост си тужних, Лекарка болесних, Чуварка младих, Помоћница остарелих, Похвала праведних, Спасење и Надање грешних и Путовођа ка покајању. А свима увек посредништвом Твојим помажеш и све заступаш, пуна доброте према онима који прилазе к Теби с вером и љубављу.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ти и мени помози очајном, ради трудова мојих, Заступнице мила рода хришћанског! Помози ми да не останем до краја у гресима, јер немам кога другог да ме заштити и покрије, осим Тебе.

Владичице, Мајко Живота, не напуштај ме и не презири ме! Ти благодаћу Божијом знаш све судбине људске, спаси ме, недостојног слугу Твога, јер си Благословена у све векове векова. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts