МОЛИТВА ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ ПОМОЋНИЦИ: За помоћ при рађању изговорите ове ЧУДОТВОРНЕ РЕЧИ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Прими, Владичице Богородице, сузна мољења нас недостојних слугу Твојих који Теби приступамо и гледамо свету икону на којој у утроби носиш Сина Твога и Бога нашега Исуса Христа.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Јер, иако си безболно Њега родила, Ти материнску тугу и немоћи синова и кћери човечјих познајеш.

Зато усрдно припадамо и целивамо здравоносни Лик Твој и Тебе Свемилостива Владичице молимо: милостиво поштеди и састрадално заштити нас грешне и осуђене да с муком и тугом рађамо и одгајамо чеда наша и избави од тешког недуга и горких жалости рођене младенце наше.

Даруј им здравље и благу помоћ да снагом храњени у снази узрасту, да се нахрањени испуне утехом и радошћу, да и сада, заступништвом Твојим, уста деце и одојчади хвале и славе Вишњега Бога.
О, Мати Сина Божјег!

Смилуј се на матере синова човечјих и на немоћне људе Твоје: Исцели брзо новонастале болести и притисле туге ублажи, не презри сузе и уздахе слугу Твојих.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

У дане жалости услиши нас који пред иконом Твојом припадамо, и у дане избављења и радости прими благодарне похвале срца наших.

Узнеси молитве наше ка Престолу Сина Твога и Бога немоћима нашим, и да прибави милост Своју за нас, да и ми и чеда наша прославимо Тебе, милостиву Заступницу и верну Наду рода нашег, у векове векова.

Амин

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts