МОЛИТВА ПРОТИВ РУЖНИХ МИСЛИ: Чита се за минут, а донеће вам ДУГО ТРАЖЕНИ СПОКОЈ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Некада је лакше отарасити се ружних навика него ружних мисли, а управо су оне те које вас спречавају да живите срећан и испуњен живот.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Познато је да црква саветује да се у доба поста, верници не уздржавају само од хране и пића већ и од лоших мисли. У природи човека је да лако поклекне и помисли ружно. Ипак, молитва оца Тадеја против ружних помисли може да помогне и промени вам живот:

„Владаре Господе Боже мој, у чијим је рукама судба моја, заштити ме по милости својој, и не допусти да пропаднем са безакоњима својим, нити да идем за вољом тела које похотом војује против духа. Твоје сам створење; не презри дело руку својих, Немој се одвратити од мене; сажали се, а не понизи.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Слаб сам, немој ме презрети, Господе, јер Теби прибегох заштитинику своме Богу: исцели душу моју, јер сагреших Теби, спаси ме ради милости Твоје, јер сам Ти одан од младости своје; нека се постиде они што траже да ме одгурну од Тебе помоћу нечистих дела, ружних помисли, некорисних сећања; удаљи од мене сваку нечистоту, свако зло, јер си Ти једини бесмртан, у свему беспримерно моћан, и свима дајеш силу за борбу против ђавола и његових војски. Јер Теби приличи свака слава, част и поклоњење, Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts