Молите се за опроштај грехова: Ево како правилно то да урадите!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

У различитим верским школама, покајање се практикује на различите начине: можемо сами себе да мучимо због нечега што смо учинили, можемо да молимо за опрост за оно што смо учинили

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Многи људи, почетком нове године, али и током целе године, одлазе у цркве, џамије и храмове и моле за покајање и опрост од учињених грехова. Познатог духовног учитеља ваишнавске традиције Веда, Радханат Свамија, су упитали који је његов поглед на исповед и покајање. Одговор нам је дотакао срца…

У различитим верским школама, покајање се практикује на различите начине: можемо сами себе да мучимо због нечега што смо учинили, можемо да молимо за опрост за оно што смо учинили.

У нашој традицији ваишнавизма, стварно покајање значи да престанете да радите погрешну ствар и да почнете да радите праву ствар. Зашто? Јер ако само молимо за опрост, али настављамо да радимо исте ствари, нема пуно користи у томе.

Ако стварно схватамо да оно што радимо није добро, потребно је мењати наше срце, мењати начин на који живимо и тражити људе који могу да нам помогну да променимо наше вредности и да правимо праве изборе.

Постоји аналогија да у сваком срцу постоје два пса: добар пас и лош пас. Добар пас лаје и позива нас на живот саосећања, опраштања, оданости, искрености и љубави. Лош пас нас позива на живот пун зависти, охолости, похлепе, себичних похотних страсти и љутње. Дакле, ова два пса су у нашим срцима.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

У срцима свакога. Јесте ли то доживели? То је природа ума: каткад осећате глас доброте, а понекад желите да се осветите и љути сте, незадовољни, нервозни и депресивни. Та два пса се боре у свима нама. Који ће да победи? Победиће онај ког изаберемо да хранимо и да му дајемо снагу, док ће овај други, ког смо одлучили да не хранимо, да ослаби.

А шта значи то храњење?

То су избори које доносимо у сваком тренутку наших живота. У свакој ситуацији, хоћемо ли следити лошег пса тако што ћемо да варамо, да будемо непоштени и похлепни, или ћемо да следимо доброг пса тако што ћемо да будемо искрени и да живимо с интегритетом?

Да ли ћемо да се интоксикујемо или да останемо трезни? То су лоши пси и добри пси; они су увек у у нама. А у зависности од тога ког пса смо хранили у прошлости, тај сада најгласније лаје.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts