НАУЧИТЕ ИХ И КРЕНУЋЕ ВАМ НА БОЉЕ: Помолите се анђелу чувару! МОЛИТВЕ ЗА СВАКИ ДАН!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Свети архангеле Гавриле, који донесе неизречену радост са неба пречистој Деви, испуни радошћу и весељем срце моје гордошћу испуњено.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Понедељак – Молитва Светом архангелу Михаилу
Свети архангеле Божији Михаиле, одагнај од мене духа лукавога који ме искушава. О, велики Архистратиже Божији Михаиле- победниче демона! Победи и уништи све моје видљиве и невидљиве непријатеље и умоли Господа Сведржитеља да ме спаси и одбрани од сваке болести, смртоносне ране и изненадне смрти, сада и увек и у векове векова. Амин.

Уторак – Молитва Светом архангелу Гаврилу
Свети архангеле Гавриле, који донесе неизречену радост са неба пречистој Деви, испуни радошћу и весељем срце моје гордошћу испуњено. О, велики архангеле Божији Гавриле, ти си благовестио Пречистој Деви Марији о зачећу Сина Божјег. Објави и мени грешном страшни дан моје смрти и умоли Гспода Бога за моју грешну душу, да би ми опростио моје грехе; да не не зароби лукави демон и овлада мноме. О, велики архангеле Гавриле! Сачувај ме од свих болести, сада и увек и у векове векова. Амин.

Среда – Молитва Светом архангелу Рафаилу
О велики архангеле Божји Рафаиле, који си примио дар од Бога да исцељујеш болест, излечи неизлечиве људима ране срца мога и тела мога. О, велики архангеле Божји Рафаиле, ти си путовођа, лекар и исцелитељ, руководи ме ка спасењу и исцели све моје душевне и телесне болести и приведи ме Престолу Божјем и моли доброту Његову за моју грешну душу, да ми Господ опрости грехе моје и сачува ме од свих непријатеља мојих злих људи, сада и увек и увекове векова. Амин.Четвртак – Молитва Светом архангелу Урилу
Свети архангеле Божји Уриле, светлошћу Божанском озарени и преизобилно испуњени огњем пламене љубави, убаци искру тога огња у моје охладнело срце, а душу моју гресима помрачену светлошћу својом озари. О, велики архангеле Божји Уриле, ти си сијање огља Божанског и просветитељ оних који су помрачени гресима: просветли ум мој, срце моје, вољу моју силом Светог Духа и управи стопе моје на стазу покајања, умоли Господа да ме избави од мука адских и од свих непријатеља видљивих и невидљивих, сада и увек и у векове векова. Амин.

Петак – Молитва Светом архангелу Салатилу
Свети архангеле Божји Салатиле, даруј молитву мени који ти се молим, научи ме молитви смиреној, скрушениј, усрдној и умилној. О велики архангеле Божји Салатиле, ти се молиш Богу за вернике, умоли Доброту његову за мене, да ме избави од свих невоља и искушења, болести, изненадне смрти и мука вечних, те да ме удостоји Царства Небескога са свим светима у векове векова. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Субота – Молитва Светом архангелу Јегудилу:
Свети архангеле Божји Јегудиле, свагдашњи помоћниче свих који се подвизавају на путу Христовом, пробуди и мене уз тешке лењости и подвигом добрим укрепи ме. О, велики Агхангеле Божји Јегудиле, ти си ревносни заштитник славе Божје: ти побуђујеш на прослављање Свете Тројице, пробуди и мене од сна греховног, да би славио Оца и Сина И Светога Духа и умоли Господа Сведржитеља да сагради у мени чисто срце и дух прав обнови у утроби мојој и да ме утврди Духом владалачким да бих се клањао духом и истином једном истинитом Богу-Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин.

Недеља – Молитва Светом архангелу Варахилу
Свети архангеле Божји Варахиле, који нам доносиш благослове од Господа, благослови ме да поставим добар почетак и исправим свој грешни живот, да бих у свему угађао Господу Спаситељу моме у векове векова. Амин.

Молитва Анђелу Чувару
Анђеле Божји, Чувару мој свети, који си ми од Бога дат као заштитник, просвети ме данас и сачувај од сваког зла, ка добрим делима упути и на пут спасења управи ме. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts