НЕКА ТИ СВАКО ЈУТРО ПОЧНЕ ОВОМ ВЕЛИКОМ МОЛИТВОМ: Нека нестану нервоза и депресија

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Један од познатих руских отаца и богослова каже да би Хришћанин требало, свако јутро кад устане, да молитвом започне дан. Кад се умије и помоли Богу, требало би да себи каже- данас све што будем чинио и радио треба да радим онако како би то мој Господ и учитељ Исус Христос чинио. Да Он буде мој пример и углед у свему…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Кад дође подне, човек који је Хришћанин по убеђењу и по вери, пре но што седне да руча, треба да прочита Молитву Господњу, бар ту молитву пре него што ће узети хлеб који му је Господ дао за храну у овоземаљском свету. Треба Господа да моли да му дарује и небески хлеб – Тело и Крв Господа Исуса Христа.

Сваки пут треба тога да се сећа, и што је могуће чешће, на достојан начин да се причешћује. Чинећи то, треба увек да знамо да и онај други део човека- душа његова, такође потребује храну јер је човек психофизичко биће, састављено од тела и душе. А шта је храна за душу? Ако се молимо Богу, хранимо душу. Ако чинимо добра дела, опет хранимо душу.

Ако избегавамо да чинимо оно што није добро, ако мислимо добро ближњима и ако чинимо оно што је Христос заповедио, љубимо и непријатеље своје, ми тада највише хранимо и негујемо душу своју. Чинећи то, човек постаје комплетно биће и бива потпуно уравнотежен.

Кад дође вече, пре него што пођеш на починак, сабери се шта си у том дану учинио, да ли си поступио у свему како треба. Где год нађеш грешку, потруди се да је већ сутра, колико је могуће, исправиш и да је више не понављаш. Утврди и увери себе да ли си дан који си провео, провео онако како си га ујутру планирао, да буде по Христу, и да твој живот буде хришћански. Томе су нас Господњи светитељи учили.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Јутарња молитва

Уставши од сна падамо пред Тобом, Преблаги, и анђеоску Ти песму певамо, Моћни: Свет, Свет, свет си, Боже, помилуј нас молитвама Богородице.

Слава Оцу и Сину и Светоме Духу. Из постеље и сна подигао си ме, Господе; просвети ум мој и срце, отвори уста моја да Ти певам, Света Тројице: Свет, Свет, Свет си, Боже, помилуј нас молитвама Богородице. И сада и увек и у векове векова. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts