НОВА ЧУДА СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ: Лекари су му дали 1% шансе да преживи операцију, али ЧУДО се десило…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Двадесетдеветогодишњи Петар, из Подгорице, отац двоје дјеце, дошао је у Манастир Острог код Св. Василија Острошког да би се Свецу захвалио за изљечење од болести смртоносне гојазности:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Петар свједочи: „Имао сам 275 килограма. Нисам могао да дишем од дебљине. Љекари су ме послали у Београд на Институт за ендокринологију. Тамо су ми рекли: ,Синко, можеш да живиш још дан, два или пет, а најдуже два мјесеца, јер ти је поремећен прилив кисеоника у мозак и срце, налазиш се у прединфарктном стању, а прети ти и мождани удар’. Притисак ми је био тада 200 са 120…

Љекари су ми предложили операцију. Оперисан сам у Клиничком центру Бежанијска Коса. Љекар др проф. Томислав Ранћеловић ми је рекао да су ми шансе да преживим само 1 %, па шта ми Бог да. Веровао сам у Бога. Све време сам имао са собом освештану воду из Острога и пио је, мазао сам се острошким освештаним уљем, гардероба ми је била освештана, крстић ми је био освештан на дан операције.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Операција је трајала осам и по часова. Нико није вјеровао да операција може да успе. Желудац ми је био скраћен и смањен са 5 литара на 300 милилитара.

Смршао сам 32 килограма послије операције, а након тога сам наставио да мршавим по један килограм дневно. Љекари ми гарантују да ћу за годину дана успети да своју тежину сведем на 100 килограма”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts