ОБАВЕЗНО ВЕЧЕРАС ПРЕД СПАВАЊЕ УРАДИТЕ ОВО 3 ПУТА: Речи упућене СВЕТОЈ ПЕТКИ ће отерати сав страх, болест и сиромаштво

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Српска православна црква и њени верници у уторак, 27. октобра, славе празник посвећен Светој Петки – Преподобној мати Параскеви, која је била заштитница жена, сиромашних и болесних.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Дан пред овај велики дан, требало би одмах после вечере отићи на спавање. Обавезно се треба три пут прекрстити, па изговорити молитву: “Помози Боже, Света Петко и Света Недељо, опрости нас ако смо што погрешили; помози ми и сачувај ме Боже од туђе беде невиђене; сачувај ме од рђавих мисли; помози сутрашњи данче; дај Боже здравље, добро да спавам, рђаво да не сним, већ смиље и босиље; дај Боже здравље, срећу и напредак и да здрави и живи дочекамо сутрашњи дан!

Овако се обично моли само домаћин, а жене и деца се само три пута прекрсте. После молитве се спава. Глава се увек током спавања окреће истоку, јер се тако ваља. Једна рука се стави под главу, а друга пружи. Увек се леже на десну страну, јер се тако ваља.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Где има деце, соба се окади тамјаном, да се деца не би у сну плашила.Занимљиво је да уколико на селу око вечере запевају петлови, једна од жена узме мало вуне, баци је у ватру и три пута викне:”Ви сте криви, ми нисмо, на вас болест, на нас здравље!

Ове петлове људи на селу зову “кривци”. Верује се да кад они кукурикањем најављују болест или нечију смрт.

Извор: Kurir.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts