ОВА ПРИЧА ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕ ПАТРИЈАРХ БИО ЖИВИ СВЕТАЦ: Молила сам се Павлу и ЧУДО се десило!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Манастир Раковица био је пун народа који се над моштима омиљеног патријарха молио очекујући чудесна исцељења, попут оног које је доживела бивша рукометашица Стана Вуковић

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

На Лазареву суботу, Врбицу, манастир Раковица био је пун верника који су дошли да се помоле, запале свећу, али и обиђу гроб патријарха Павла, који је ову славу и прослављао.

Најдражи патријарх, како га верници називају, био је проницљив током живота, исцелитељ, живи светац. Након смрти забележена су чуда на његовом гробу, па грађани не пропуштају прилику да му одају почаст.

– Многи кажу да су захваљујући патријарху оздравили. Углавном се људи моле за децу и доводе их на Павлов гроб. Често долазе и из унутрашњости и углавном им помогне. Чујем да је било дете које уопште није говорило, долазило је на мошти патријарха и након неког времена почело је да изговара поједине речи – каже протојереј Дмитар Новчић, духовник цркве.

У дворишту манастира затекли смо и Стану Вуковић, бившу рукометашицу Југославије, која је јуче на патријархову славу дошла с мајком и дететом да се захвали на срећи која јој је даривана. Њено чудо је, како наводи, то што је у 50. години остала у другом стању и добила сина.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Чуда постоје! То ми је показао патријарх и ми смо живи пример тога. Долазиле смо мама и ја, молиле се и дан и ноћ патријарху Павлу, као и свим свецима, услишили су нам молитве и у 50. родила сам сина Николу. Невероватно, ја сам мајка храброст! Сад стално долазимо, пронашли смо мир овде, лепо нам је, а влада и нека посебна енергија, право надахнуће – каже Стана, која данас има 52 године и сина од годину и два месеца.

Додаје да јој се уз помоћ моћи патријарха остварила животна жеља и поручује женама да “никад не одустају, јер никад није касно”.

Остали правоверци који су шетали портом повремено су се укључивали у разговоре, потврђујући приче, а свако од њих имао је да дода још понеко чудо. Тако су за пример навели и девојчицу која је прогледала, као и дечака који је оздравио од рака. Већина каже да им молитве бивају услишене, а они којима се нису десила чуда признају да се осећају боље и испуњеније након сваке посете патријарховом гробу.

Извор: Курир.рс/Милица Вујовић

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts