ОВА ТРИ СВЕЦА ЋЕ ВАМ ПОМОЋИ: Ако сте несигурни и плашљиви изговорите данас ОВЕ РЕЧИ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Евтропије, Клеоник и Василиск били су другови светог Теодора Тирона. Када је Теодор славно скончао, они су остали у тамници, али нису дуго осуђени због смене царског намесника у Амесији.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Када је стигао нови намесник, још нечовечнији од свог претходника, наредио је да му изведу ову тројицу. Сва тројица беху младићи. Евтропије и Клеоник су били браћа рођена, а Василиск сродник светом Теодору. Међутим, сва тројица бејаху као браћа рођена.

– Као што је Света Тројица недељива, тако смо и ми по вери недељиви и по љубави неразлучни – рекли су пред намесником.

Узалудна беху сва ласкања намесника, и узалудни покушаји да поткупи Евтропија. Намесник му је наиме нудио да вечера са њим, затим је Евтропије одбио и благо, а пошто су покушаји били изалудни Евтропије и Клеоник су осуђени распећем, док је Василиск убијен мачем.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ако сте несигурни, плашљиви, немате довољно вере у себе… Помолите се овим свецима, они ће вам дати снагу. Уколико желите да вам ови свеци подаре снагу и неустрашивост, изговорите ове речи:

„Мученици Твоји Господе, у страдању своме су примили непропадљиви венац, од Тебе Бога нашега, јер имајући помоћ Твоју мучитеље победише, а разорише и немоћну дрскост демона: Њиховим молитвама спаси душе наше. Амин.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts