ОВДЕ СУ СЕ ДЕСИЛА ЧУДА И ИСЦЕЉЕЊА: Ово су 3 највећа МАНАСТИРА код нас у којима МОЛИТВЕ ПОМАЖУ БОЛЕСНИЦИМА!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Оно у чему се слажу верници од малих ногу, научени да живе по Божјим заповестима и они преобраћени неверници које је нека мука натерала да посећују цркву и посте, је то да код појединих болести када медицина закаже, на сцену ступа Божја воља која може да их спаси.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

У тим ситуацијама, сваки болесник се приклања одређеном свецу ком се моли и одлази у манастир по помоћ. Унутар зидова појединих манастира записана су бројна исцељења и оздрављења о којима сведоче исцељени како би упутили друге којима је помоћ потребна где да оду.

Међу свецима са највећим „моћима“ и највише успеха у исцељењу издавајају се: Света Петка, свети Василије Острошки и Свети Роман, па су манастири Свети Роман Ђунис, манастир Острог и Црква Ружица места која болесни најчешће посећују.

Опште је познато да је Света Петка заштитница деце, мајки и породица. Ову светитељку највише поштују у румунији и у Србији. Њене мошти су најпре биле пренете у Цариград, па у Трново, да би опет биле враћене у Цариград, а одатле у Београд.

У цркви Свете Ружице је вода по који верници долазе да је пију јер лечи неплодност, карцином, као и бојна душевна стања. Многим верницима се указала у сну, где их је, према њиховим причама, или мирно гедала, или им нешто рекла или их повела негде. Након тога су осећали невероватну благост.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Свети Василије Острошки је најпознатији српски светац с аисцелитељским моћима. Живео је као испосник, посвећен духовном животу и Богу. Његове мошти и гроб чувају се и данас у ћивоту, а у њихове исцелитељске моћи верују како хришћани, тако и муслимани.

Када су отворили гроб Светог Василија, нашли су тело потпуно неоштећено, жуто као восак и мирислао јена босиљак. Његов манастир је треће најпосећеније светилиште у хришћанском свету. Верује се да помаже у лечењу разних обољења, укључујући канцер и малигне болести.

Основа манастира светог Романа Ђуниса је у облику листа детелине и подељена је на припрату, рам, олтар и гробницу светог Романа. У њему су се десила многа оздрављења поседнутих, парализованих и оболелих од нервних болести.

Посебна одаја са јужне стране цркве у склопу манастира је Лазарома, гробница оца Романа где се свакодневно читају молитве Светом Роману за оздрављење немоћних, нарочито умоболних и психијатријских болесника по чему је манастир надалеко чувен.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts