Подмлађује, уништава отрове и туморе: Шта се дешава у телу кад постите!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Лечење постом представља унутрашњу операцију без ножа, при чему је природа много суптилнија од било каквог хирурга – она чува оно што је здраво, а одстрањује оно што је болесно

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Када човек пости, сваког дана пружа дуготрајну поштеду и обнављање сваком органу у телу! Нарочито је добар за здравље органа за варење, а доста утиче и на квалитет крви, која је основа здравља људи.

Још крајем 19. века стручњаци су проучавали деловање поста на људско здравље. Тада је откривено да је то стање када је организам принуђен да функционише користећи сопствене резерве.

Истраживања су показала да је покретач осећаја глади сам центар глади. Уколико не једете, организам почиње да троши унутрашње резерве, приликом чега се најмање узима из нервног ткива, срца и осталих органа – организам користи прво оболела ткива, туморе, цисте, израслине и слично. То и јесте све оно што не припада организму и што би требало избацити.Експерименти су показали и да је количина резерви које организам може да користи приликом поста толика да може да иде до потпуне исцрпљености, што износи 40 до 50 одсто тежине човека!

Лечење постом представља унутрашњу операцију без ножа, при чему је природа много суптилнија од било каквог хирурга – она чува оно што је здраво, а одстрањује оно што је болесно.

Приликом поста телесна тежина опада, највећи губитак тежине запажа се у првом периоду поста, затим се постепено смањује, а што је организам млађи, губитак тежине је већи. Истраживања су показала да се пацијенти који пате од анемије, са недостатком црвених крвних зрнаца или повећањем белих, обично добро лече постом.

Нарочито је уочљив ефекат поста на помлађивање коже – оштре линије и боре постају мање упадљиве, кожа постаје млађа, добија лепшу боју и сјај, а побољшава се и структура ткива.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Док постите функције свих органа су смањене, организам се практично одмара, а из резерви надокнађује утрошену енергију. Стомак мирује, крвоток се правилно распоређује, а мозак ради логички – прилив мисли је нормалан, а резоновање бистро. Страст се смирује, нагони уступају место разуму, тако да тада разум управља емоцијама.

За време поста губитак тежине појединих органа и ткива у процентима изгледа овако:

Масноће 97%, слезина 60%, јетра 53,7%, мишићи 30%, крв 26%, бубрези 25%, кожа 20,6%, црева 18%, плућа 17,7%, гуштерача 17%, кости 13,9%, нервни систем 3,9% и срце 3,6 одсто.

Извор: stil / atma.hr

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts