СТЕГЛЕ СУ ВАС МУКЕ, НИШТА ВАМ НЕ ПОЛАЗИ ЗА РУКОМ: Молитва овом свецу ће вам ОЛАКШАТИ СВАКУ ТЕГОБУ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Свети мученик Мирон био је свештеник у неком месту у Ахаји у 3. веку. Потицао је из богате и угледне породице и предање каже да је био благ и кротак човек кога су верници волели, а чак и незнабошци поштовали.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Међутим, у време цара Декија, наступи велики прогон хришћана. На сам Божић, војска је упала у цркву у којој је Мирон служио литургију, извела свештеника на очиглед светине и почела да га мучи захтевајући да се одрекне своје вере.

Мучење овог светитеља је било страшно – прво су га спаљивали (легенда каже да га је од ватре спасао анђео који му се јавио и заштитио га), а онда су кренули да му деру кожу, део по део. Мучени Мирон, без обзира што је трпео страшне болове, није поклекао и чак је у једном тренутку дограбио комад сопствене коже и њиме ударио римског судију у лице.

Мирон је након тога одведен у град Кизик и тамо посечен.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ипак, народ није заборавио доброту и благост Светог Мирона. И данас му се моле, а он важи за заштитника кротких и невиних људи који никоме нису учинили никакво зло. Верује се да ће им овај светитељ притећи у помоћ и спасити их сваке невоље ако у цркви запале свећу и помоле му се.

„Мученик Твој Господе, Мирон, у страдању своме је примио непропадљиви венац, од Тебе Бога нашега, јер имајући помоћ Твоју мучитеље победи, а разори и немоћну дрскост демона: Његовим молитвама спаси душе наше.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts