ТАЈНА УСПЕХА У ЖИВОТУ: Само једна ствар је потребна да будете срећни и успешни

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ако хоћеш благослове у свом животу, ако хоћеш да искусиш Божију силу у свом животу, ако хоћеш да имаш изванредан напредак и успех не само у духовном већ и у сваком другом смислу, онда почни ЧИНИТИ ОНО ШТО БОГ КАЖЕ. ”Што год вам рече, учините.” (Јеванђеље по Јовану 2, 5).

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Када смо послушни Богу, онда смо непрекидно обасути Његовим благословима.

Бог благосиља људе, који осећају потребу за Њим. Што год имају већу потребу, глад и жеђ за Богом, то су већи и Божији благослови.

Да бисмо били срећни, потребно је испунити ум Божијом Речју – Библијом. Многи људи свакодневно читају новине од почетка до краја, а никада нису прочитали Свето Писмо. Не требају нам речи овог света, зла дешавања по целој планети. Требало би да смо жељни Добре Вести, Христових Заповести и Божије Речи, која је записана у Библији.

Ево рецепта за радост; ”Али ко проникне у савршени закон слободе и остане у њему, и не постане заборавни слушалац него творац дела, тај ће бити БЛАЖЕН У ДЕЛАЊУ СВОЈЕМУ.”

Објашњење рецепта за срећу је:

– слушати Божију Реч,

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– изучавати Божију Реч,

– испуњавати Реч Божију,

– не заборављати Реч Божију

Можда вам се не чини да је ово истинито. Ипак, овај свет је Божији, Он Га је створио и Он Га одржава; ”Господња је земља и све што је год у њој, васељена и све што живи у њој.” (Псалам 43, 7). Цео створени свет је препун мудрости и савршенства Онога, који га је створио; ”Небеса казују славу Божију и дела руку Његових гласе свод небески.” (Псалам 19, 1).

У овом свету владају Божија правила, па ако желимо радост, испуњеност, животни успех и благослове, неопходно је да будемо у складу са Божијом Правдом, Мудрошћу и Љубављу, тако што ћемо поштовати Његове законе.

Када испуњавамо Божије Законе онда искуствено спознајемо да се у њима крије животна радост; ”И дадох им уредбе Своје и објавих им законе Своје, које ко врши ЖИВ ЋЕ БИТИ.” (књига пророка Језекиља 20, 11).

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts