ЧУДО НА СВЕТУ ПЕТКУ У МАНАСТИРУ ТУМАНЕ: Након молитве мали Лазар исцељен од ТУМОРА! (ВИДЕО)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

БЕОГРАД – О чудима у манастиру Тумане од давнина се приповеда. Ту су се болесни излечили, нероткиње добиле пород, а родитељи на то место деценијама доводе тешко болесну децу не би ли их тумански светитељи исцелили.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Овог пута своју причу у камеру је испричао Зоран из Владичиног Хана којем су лекари рекли да његов Лазар има тумор на меком ткиву. Они су три недеље пред празник Свете Петке, тачније 6. октобра прошле године, дошли у Тумане пошто је мали Лазар имао температуру на свака три-четири сата. У Тумане су дошли директно из болнице, уз дозволу директора Института за мајку и дете, где се Лазар лечио.

– Једино што нам је остало било је да верујемо у Бога, у молитву, у излечење… – каже Лазаров отац, који је са супругом довео сина у манастир, на лични захтев и уочи важне операције.

Кад су дошли у Тумане, отац Димитрије очитао им је молитву и дао благослов, после чега је дете почело да једе и пије, а температура је нестала…Отац дечака је испричао да је иза њега, његовог детета и супруге стоји тежак период, али да су после посете манастиру осетили мир и спокој и неки унутрашњи осећај да ће једноставно све бити добро.

– Јежим се на саму помисао кад се сетим његових резултата после посете манастиру Тумане, били су добри, њему је било боље, мени и супрузи исто… Доктор је рекао да не може да верује да се малигни тумор смањио неколико пута и да више није злоћудан… – вели дечаков отац.

Послушајте њихово сведочење…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Има још неких сведочења попут оног докторке Марине која је после посете манастиру Тумане и молитве да јој Бог подари дете постала мама једне мале Јоване…

Извор: Курир.рс

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts