ЧУДО СЕ ПОНОВИЛО: Изнели су мошти Василија Острошког на улицу, а онда је СТИГАО ЗНАК СА НЕБА (ВИДЕО)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Све је подсећало на 1996. годину када су први пут улицама Никшића пронешене мошти Светог Василија Острошког.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

И овог 12. маја падала је киша, која је стала онога тренутка када је литија, у пратњи више хиљада грађана, кренула улицама Никшића.

Литију су предводили миитрополити црногорско-приморски Амфилохије и Тернопољско и Кремењецки Сергије, епископи, захумско херцеговачки и приморски Григорије, аустралијско новозеландски Иринеј, будимљанско никшићки Јоаникије, нишки Јован, пакрачко славонски Јован, бројни архијереји, свештенство и монаштво. Епископ будимљанско никшићки је подсетио на прву литију, велику кишу и народ који је дочекао мошти свеца, као и на Амфилохијеву изјаву да је добро што је пала киша да „спере наше грехе, да се Богу и једни другима приближимо“.

– После 20 година опет нас је оросила, нешто мање. Надамо се да смо узнапредовали духовно – казао је Јоаникије.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Митрополит Сергије је подсетио на тренутна дешавања у Украјини, на поделе, страдања цркве, братоубилачки рат.

– Верујемо да се кроз свенародно покајање можемо вратити Богу, добити његов благослов и измирити се једни са другима. Наш народ и наша црква молећи се тако молимо се са љубављу и за оне који су против нас и непријатељи вере и цркве, без злобе и мржње, са жељом да се измире са Богом и да будемо једно – казао је Сергије.

Он је никшићкој Саборној цркви поклонио копију иконе Пресвете богородице Почајевске, која се налази у Успенској Почајевској лаври. Литији су присуствовали амбасадори Руске федерације Сергеј Грицај и Србије Зоран Бингулац, представници Владе Србије Мирољуб Радосављевић и Јована Стојиновић и Републике Српске Драган Давидовић, као и бивша амбасадорка Украјине у Црној Гори Оксана Сљусаренко и руски боксер и посланик у Думи Николај Валујев.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts