ЧУДО У МАНАСТИРУ ТУМАНЕ: Младић је био у КОМИ, мајка се помолила Светом Зосиму и онда је уследило ЧУДО БОЖЈЕ!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Познато је да се у манастиру Тумане код Голупца дешавају чуда. Молитве упућене овом свецу, лече многе болести, а најновија сведочења говоре о томе да је овај светац опоравио чак и људе који су били у коми. Медицински отписане, молитва их је повратила.

Фото: Јутјуб
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

М. М. из великог Лаола дошла је са сином у манастир Тумане да заблагодари Светом Зосиму. Док је био у коми, услед пуцања бубрега, она је долазила у манастир да му се читају молитве.

Након молитве, син се пробудио из коме, вратило му се памћење, и свакога дана се све боље осећао. Напослетку је био исцељен.

Ј. Д. из Смедеревске Паланке био је неколико дана у коми. Његова кћерка је позвала манастир Тумане да се братија моли за оздрављење.

Код кивота Светог Зосима прочитана је молитва. Готово у исто време, Д. се пробудио из коме. Чим је изашао са лечења, дошао је у манастир и заблагодарио светитељу.

Многобројна сведочења о чудесним исцељењима код моштију Светог Зосима испуњавају летопис Манастира Туман. Ови свети примери јасно сведоче веру и љубав народа према Богу и светитељу.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Осећајући да је манастир Туман једна од највећих православних светиња, вековима га зову Ђердапски Острог, препознајући исти благодатни дар исцељивања код Светог Василија и Светог Зосима.

Многи долазе тужни и болешћу утучени. Из светиње одлазе радосни и здрави. Сигурно је то да ко једном дође и осети благослов Божји, туманској светињи изнова се враћа.

У на­ро­ду бра­ни­чев­ског кра­ја ве­ко­ви­ма жи­ви пре­да­ње да се Пре­по­доб­ни Зо­сим Си­на­ит упо­ко­јио ка­да га је не­хо­ти­це ра­нио Ми­лош Оби­лић, ко­ји је имао двор у не­по­сред­ној бли­зи­ни ма­на­сти­ра Ту­ма­н и ко­ји је у ње­го­вој око­ли­ни обич­но ло­вио. Сви пу­то­пи­сци ко­ји су се на­шли у Ту­ма­ну то­ком XИX ве­ка са ма­ње и ви­ше де­та­ља опи­са­ли су спо­ме­ну­то пре­да­ње.

Вековима је гроб, касније мошти преподобног Зосима, у великом поштовању народа. О томе су записана и многа сведочанства, попут овог.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts