Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

ODMAH UDARIO PO PORODICI: Bajden doneo odluku o obaveznoj inkluziji travestita u školama!

Naredne 4 godine precedavanja Džo Bajdena mogu da budu pogubne po porodične vrednosti u SAD, ali i širom sveta. 

Muškarci koji za sebe kažu da su žene, moćiće da uđu u sportska takmičenja i da se nadmeću sa slabijim polom.

Novopotpisana izvršna naredba američkog predsednika Džozefa Bajdena o “suzbijanju diskriminacije” izazvala je brojne kritike. Mnogi smatraju da će takva odluka uništiti ženski sport jer će omogućiti transrodnim sportistima da učestvuju.

Travestiti, pa čak i oni koji su išli na operaciju “promene pola”, i dalje imaju velike prednosti u odnosu na žene, što stvara nejedankost u samom takmičenju, ipak u klasičnoj liberalnoj manipulaciji Bajden je ovu odluku predstavio kao borbu za inkluziju osoba koje su različite, koja za cilj ima ostvarivanje jednakosti.

Među desetinama novih uredbi koje je Bajden potpisao tokom prvih dana svog mandata, nalazi se i izvršna naredba o rodnoj diskriminaciji, koja treba da dovede do odobrenja za transrodnim sportistima na koledžima da učestvuju u ženskim, odnosno muškim takmičenjima, zavisno od rodnog identiteta.

Pod naslovom “Sprečavanje i borba protiv diskriminacije na osnovu rodnog identiteta ili seksualne orijentacije”, naredba omogućava sportistima da se takmiče u srednjoškolskim i fakultetskim sportovima u skladu sa svojim “rodnim identitetom”, a ne biološkim polom.

“Deca bi trebalo da se obrazuju bez brige o tome da li će im biti uskraćen pristup toaletu, svlačionici ili školskim sportovima”, navodi se u obrazloženju.

“Politika moje administracije je sprečavanje i borba protiv diskriminacije na osnovu rodnog identiteta ili seksualne orijentacije.”, dodaje se.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Naređenje je izazvalo negodovanje na društvenim mrežama, a mnogi su rekli da će priliv transrodnih sportista pokvariti ženski sport.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Iako su LGBT aktivisti hvalili Bajdenovu odluku da se bori protiv diskriminacije, kritičari su rekli da će se javne škole sada plašiti gubitka finansiranja ako ne dozvole transrodnim sportistkama da se takmiče u ženskim sportovima.

„Tužan dan za ženske sportove”, napisao je jedan. „Žene se moraju takmičiti protiv bioloških muškaraca rizikujući povrede i gubitak titule, zahvaljujući novom Bajdenovom izvršnom nalogu. Nikad mi nemoj reći da je ovo „žena koja se zalaže za tebe“. Nije. To je destruktivno i zlonamerno “.

„Ne znam kako da se osećam prema Bajdenovom izvršnom nalogu o transrodnim ženama koje se bave ženskim sportovima. Čini se kao nedostatak “, tvitovao je drugi.

„Mislim da nije dobra ideja da se biološki muškarci takmiče sa biološkim ženkama bez obzira na to šta oni identifikuju“, pročitao je jedan komentar, dok je drugi rekao: „Ako biste imali kćer koja se takmiči u sportu i želi da dobije fakultetsku stipendiju , možda ćete videti drugu stranu “.Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts