8 МОЛИТВИ ЗА БОЖАНСКУ МИЛОСТ: Ове молитве исцељују душу

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

1. Молим те, искористи ме

Ова молитва је изврстан подсетник да благодат Светог Духа увек жели да ради кроз нас и помоћу нас да изводи чуда. Што више се предамо овом вођству, више исцељивања и благодати ћемо видети у нашим животима! Пословне прилике, бесплатне ствари, лепе речи и много других ствари појављиваће се ни од куда, само ако допустимо да будемо вођени.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

2. Ово, или нешто боље

Понекад ми јако желимо нешто и желимо да се то реализује на одређен начин. Ова молитва нас подсећа да никада не можемо бити свесни свих могућности које нас чекају. Понекад нисмо свесни како не бисмо били задовољни оним што желимо и да ће уместо тога нешто још боље доћи у наше животе. То је невероватно ослобађајуће. Не морамо све да знамо. Само треба да останемо отворени и да прихватимо да можемо да имамо нешто боље од оног што желимо.

3. Нека ово буде за највише добро свих

Ми не можемо да се осећамо добро када добијамо нешто добро на штету неког другог. Истинска благодат укључује све. Здравији и срећнији ви – здравији и срећнији ваши пријатељи, што значи здравију заједницу у целини, ефекат таласа здравља и среће у свим смеровима. Ова молитва осигурава да оно што стварате у вашем животу користи свима и да сте моћна сила добра. Можете бити сигурни да тако постајете дар свима.

4. Сав сам Твој

Сви моји таленти, сва моја стручност, сва моја мудрост, сви моји снови, сва моја очекивања – све је твоје.
Када се у потпуности предамо, ми допуштамо да нам се живот прожме благодаћу Светог Духа и да наш живот неометано тече.
Понекад се бојимо идеје препуштања наших финансија или нашег брака, али нисмо се заиста отворили милости све док не предамо све. Када нудимо све више и више и више онога што имамо, више чаролије ће доћи у наш живот.

5. Предајем се Теби. Молим те, помози ми.

Понекад се ништа не одвија како треба. То је заправо савршено јер се можемо предати Божанској милости. Без обзира с којим проблемима се суочавате у животу и без обзира на грешке које сте починили, све то може бити трансформисано и исцељено.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

6. Ја сам отворен. Молим те, делуј преко мене

Ова молитва нас подсећа – што се више отворимо, више милости можемо да примимо. Сваки пут када сте повређени, изреците ову молитву и одмах ћете осетити њену чаролију. Свака невоља или препрека је прилика да се отворимо и будемо понизнији. Ако то можемо да прихватимо, постајемо непобедиви.

7. Шта је лек?

Постоји лек у свему. Кључ његовог проналажења је одолети потреби да га “схватите” или “доћи до њега промишљањем”, јер би то било аналогно стварању приче како би се боље осећали у тој ситуацији. Уколико стварно желимо да знамо како лек изгледа, морамо да будемо отворени према одговору, без обзира на који начин он дође до нас, без тога да опсесивно размишљамо о томе превише, већ да га једноставно примимо.

8. Хвала

Ова молитва је савршена за сваку ситуацију, пријатну и непријатну.

Када кажемо “хвала”, то је као да кажемо: “Ја прихватам овај изазов, отворићу се још више, тако да ме можеш користити за највише добро свих нас.” Када изговорите ту молитву значи да прихватате све што вам се догађа и то користите на најбољи могући начин.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Stil

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts