BACIO SAM GODINE UZALUD, UNIŠTIO SAM SEBI ŽIVOT, MILJANA JE BILA PROKLETA ZA MENE! Zola napustio Zadrugu, pa se izjadao kao nikad!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nakon što je Lazar Čolić Zola definitivno izbačen iz Zadruge 4, sada već bivši zadrugar, otišao je u studio gde je sumirao utiske svog učešća u rijalitiju.

– Iznenađeni smo nominacijom, kako si? – pitala je voditeljka.

– Izlazim regularno, to mi je bio primaran cilj. Osećam se odlično! – rekao je Čolić.

– Miljana je reagovala burno, da li je to odbrambeni mehanizam? Jesi obratio pažnju na njen izraz lica? – dodala je Dušica.

Lazar Čolić Zola
FOTO: PRITNSCREEN

– Čuo sam šta je rekla, nisam je slušao. Ja sam krenuo drugim putem, pobedio sam sam sebe. ja sam se izborio, Zadruga mi je donela nove stvari, zavoleo sam sebe, sam sebi sam na prvom mestu, hvala na prilici – rekao je Čolić.

– Bilo je dosta poroka tu, tvoj odnos sa majkom, da li bi nekada vi mogli da funkcionišete nekako mirno? Kada si shvatio da to neće ići? – pitala je voditeljka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Pa onda kada je uradila sve ono, ja sam shvatio da sam bacio godine uzalud, da sam uništio život, bili smo prokleti jedno za drugo. Nisam mogao da se pomaknem, bio sam van sebe, sada tek dolazim sam sebi. Kao čoveku joj želim sve najbolje, dok ona meni želi sve najgore. Ona bi volela da sam preskočio ogradu, ali to neću – dodao je.

Lazar Čolić Zola
FOTO: PRITNSCREEN

– Da li ti je sa Danijelom terala inat? – dodala je voditeljka.

– Ma da, ona je i sada to radila, ali više nemam nikakav osećaj, imam emociju kao prema čoveku. Vrag je odneo šalu, ja sam hteo da pokušamo, ali eto – rekao je Zola.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Kristijan je rekao da se Miljana raspitivala za tebe, može li ona da pobegne zbog tebe? – pitala je ona.

– Ne, ako nastavi u ovom smeru, ona sada ide u dobrom smeru, sada je okej, mada me ne bi čudilo da pobegne za pet dana – zaključio je Čolić, nakon čega je dobio priliku da napiše pismo zadrugarima.

Kurir.rs/I.B.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts