BRNABIĆ: Ako se ne budete pridržavali novih mera, sledi policijski čas!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Ukoliko mere koje su donete ne daju rezultat do 1. decembra, sledeća mera u borbi protiv koronavirusa je zabrana kretanja, kaže premijerka Ana Brnabić i dodaje da u ovom trenutku ne želi o tome da razmišlja.

Ona je za TV Pink navela da zabrana kretanja donosi mnogim ljudima ozbiljne probleme, jer brzo moraju da se izdaju dozvole za kretanje građanima koji čuvaju bake i deke, starije, svim ljudima koji rade treću smenu, lekarima i medicinskim sestrama…

“Međutim, nećemo se libiti da uvedemo bilo koje restriktivne mere koje će značiti očuvanje života ljudi, ali i privrede”, naglasila je ona.

Napominje da se u borbi sa koronom ne trude da ugode svima, već da izbalansiraju između zaštite zdravlja ljudi i zdravstvenog sistema i privrede i ekonomije.

“Mora se naći mera. Mora se voditi računa i o privredi jer sva pomoć i podrška zdravstvenom sistemu ide iz budžeta, koji puni privreda”, navela je ona.

Ističe da je Srbija za sada našla najbolji balans, da je još uvek u zelenoj zoni, da još uvek ima mesta u bolnicama, da se testira veliki broj ljudi, testovi se dobijaju za pet do 12 sati, da je u Srbiji najmanja stopa smrtnosti od kovida u Evropi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“U Belgiji nemaju više bolničkih kapaciteta i zaražene šalju u Nemačku da se leče. Imate zemlje gde se rezultati testova čekaju pet dana, ima zemalja gde se brisevi šalju u drugu državu na obradu”, navela je ona i dodala da je Srbija uspela da sačuva i ekonomiju.

Kako kaže, deo neparlamentarne opozicije pokazao je neodgovornost u ovom momentu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Oni su, navodi, u martu i junu govorili da su mere “nastavak suludog iživljavanja nad građanima”, a da danas u novembru Dragan Ðilas kaže da “političari u Srbiji ne žele da donesu nepopularne, ali neophodne mere”.

“Zamislite da smo ih slušali, mi bismo, kao zemlja, potpuno propali”, navela je ona.

Izvor: Tanjug

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts