BRNABIĆ I MALI: Kome se ne sviđaju naši porezi NEKA ODLAZI IZ SRBIJE!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Pregovori između Vlade Srbije i frilansera su propali jer Vlada nije prihvatila nijedan zahtev ovog udruženja, a ponudila im je jedino otpis kamate.

Posle pregovora sa radnicima sa interneta Siniša Mali ima jasnu poruku. Na pregovorima u jednom momentu rekao je da svi radnici na internetu, ukoliko im se ne sviđa “porez” koji je nenaplativ i nerealan, mogu da odu iz zemlje.

Ovaj bahati način obraćanja najobrazovanijem delu stanovništva priliči SNS birokratiji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ani Brnabić i Siniši Malom je više nego jasno da su radnici na internetu mladi, obrazovani ljudi, koji nisu glasači naprednjačkog režima, pa nas stoga ne čudi ova njihova bahata i bezobrazna izjava u kojoj nezadovoljnim građanima predlažu da se odsele iz Srbije.

Podsećamo Vas da država radnicima na internetu, želi da otme 80% zarade koju su ostvarili za poslednjih pet godina. U svim demokratskim i noramalnim državama ovakav porez se kreće oko 10%, a premijeri tih država ne smeju ni da pomisle da građanima predlože da se sele iz zemlje.

DRŽAVNA KASA PRAZNA:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Iako se predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno hvali kako smo „najbolji u Evropi“ i kako smo „ekonomski tigar“ svima je jasno da su to samo lovačke priče za malu decu od 5 godine.

Pravo stanje stvari je takvo, da je naprednjačka vlast, državu Srbiju zadužila sa čak 27.000.000.000 eura.

S obzirom da su naprednjaci već potrošili ovaj novac, a državna kasa je prazna, nekom iz vlasti je palo na pamet da kasu napune tako što će novac oteti od radnika koji rade na internetu, a koji ionako nisu njihovi glasači.

REAKCIJE

– Ne mogu da nas tretiraju kao kriminalce. Njihov predlog je skandalozan. Sve pozivam danas da na svojim profilima na fejsbuku i tviteru pišu da li im je ovo prihvatljivo. Hoće samo kamatu da otpišu – poručuju predstavnici frilansera

On je, istovremeno, najavio da će frilenseri “iće svuda po Srbiji” i da će se “organizovati sa privrednicima

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts