BROJ ZVERI 666 OTKRIO SVE! Jezivo proročanstvo monaha Stefana Karuljskog iz Hilandara: Zavladaće suša i velika glad!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Светом ће завлада суша и велика глад због чега ће бити потребно на време припремити најпотребније намирнице, нарочито брашно. Међутим, крај света неће бити могуће избећи. Оног тренутка када буде срушена џамија у Јерусалиму и почне изградња храма, свима ће бити јасно да нам преостаје само неколико година живота на земљи.

А најчешћа тема на коју је причао јесте управо крај света и догађаји повезани с тим – појава антихриста, броја 666, глад која ће завладати светом и друго.

Како је предвиђао монах Каруљски, пред почетак краја света умножиће се чулност, стомакоугађање и пијанство, па ће људима Господ да их освести послати – глад, земљотресе, болести и на крају, људима пијаним од разврата, страшне муке антихриста. Међутим, према његовим прорицањима, ни толики туга и бол неће код њих изазвати никакав осећај страха и потребе за покајањем.

– Када видите да се гради Соломонов храм, треба да прибавите намирнице за три-четири године, а нарочито брашно… Пре него што почне изградња храма, не треба да се припремате. Господ ће дозволити да храм изграде непосредно пре коначног краја света. У њему ће владати цар, чије име означава катастрофу. Овај цар катастрофе ће стајати и над њиховим главама, те неће моћи да га се отарасе. Ово ће учинити Господ, када дође време страшног последњег суда – записао је Стефан Каруљски.

Тумачења које је старац дао о Откровењу, односно о личности антихриста и о „броју звери“, односно 666, била су предмет многих расправа, а тумачења су заснована искључиво на Јовановом Откровењу.

– Тајна о злом чува се у великој тајности од нас. Они који раде на томе, а зна се ко су, чине све да овај изрод зла буде рођен и да одрасте у великој тајности, да се поучи методама сатане, односно да се у почетку прикаже као добар, слаткоречив, побожан, научен да пости, заштитник хришћана, односно да се претвара што може више и боље под обличјем јагњета док се не приграби власти. А онда ће збацити маску и показати толику злобу, колику свет још није видео – тврдио је Стефан Каруљски.

Он је говорио и о доласку два пророка.

– Треба да знамо да ће седам година пре краја света доћи пророк Илија и пророк Енох, да проповедају народу да не прими антихриста и његов катастрофални број и печат – тврдио је старац.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Знакови краја света

– умножавање неправде међу људима,
– проповедање Светог јеванђеља широм света, свим народима,
– природне катастрофе,
– долазак антихриста,
– борба против Свете Христове цркве

Како сачувати брашно

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Стефан Каруљски је причао и о томе на који начин се може сачувати брашно на дужи период, а да се не поквари.
– Узмите конзерву од 20 килограма, једну од оних где стављају сир, с округлим поклопцем. Узмите свеже брашно и напуните је до врха, стално притискајући одгоре да стане што је могуће више брашна и да не буде ваздушних празнина. Ставите одгоре мало сувог босиљка и затворите поклопац конзерве. Ставите лепак око поклопца да не би улазио ваздух. Намажите споља конзерву уљем да не би зарђала, па је оставите на хладно место. На овај начин, брашно може да се одржи преко 10 година. Ово сам лично опробао. Сачувајте и другу храну од пропадања на начин који ће вас научити Бог – тврдио је монах.

Цвеће међу стенама и кршем

Старац Стефан Србин (или Стефан Каруљски) рођен је 1922, а умро је у децембру 2001. (по старом календару, 21. новембра) у Београду, у 79. години. У Светој Гори је живео од 1950. до 2000. Током пет деценија, које је провео у Светој Гори, истакао се по својим учитељским врлинама, својој способности да пренесе православну веру, али и свом интересовању за разна важна питања која се тичу модерног човека. Сахрањен је поред манастира Сланци у Београду, а његов гроб постао је место ходочашћа. Они који су га знали за живота сматрају га светим. Верници верује у благодатно деловање његових молитви, па му упућују молбе за помоћ и спас. Волео је цвеће и његова келија на Каруљу је сва била окружена цвећем. Иако су на Каруљи (место на неприступачним стенама Свете горе) све стене и крш, цвеће је тамо ипак успевало.

Извор: Е.А./Ало

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts