Čisti otrove i sve bolesti crijeva: Sačuvajte ovaj narodni recept!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Da li ste znali da čir na želucu možete da izliječite za sedam dana, a dijareju i upalu slijepog crijeva za samo pet sati?
Proces izlječenja počinje čim počnete da pijete čaj, a traje od 5 sati do 7 dana, u zavisnosti od težine problema

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi vas crijevnih muka jeste obična kora šipka, a sve što treba da uradite jeste da je osušite i čuvate u kućnoj apoteci, a po potrebi pripremate kao čaj.
U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za liječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva, salmoneloze i drugih crijevnih bolesti.

Priprema:
Odnos suvih kora šipka i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suvih kora šipka i prelijte ih sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostavite da odstoji 25-30 minuta, pa poslije toga popijte. Kore ne bacajte!

Čim popijete čaj, liječenje je počelo. Primjena ovog lijeka je za svaku bolest drugačija.

Za izlječenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog creva), lijek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje čaja, koji ne treba da cijedite. Ponovo poklopite tacnom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači da je kod vas u pitanju dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces liječenja nastavlja se i u naredna tri sata, a ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izlječenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioze crijeva, potrebno je da suve kore šipka konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, čaj možete popiti. U toku dana popijte polovinu (90-100ml) 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Čaj ne treba piti svakog dana, već svakog drugog, to je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete da učinite poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

Za vrijeme liječenja ne smijete da konzumirate alkohol.

Izvor: alternativno.net

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts