ČUDO SA KOSOVA! DRAGIŠA OTKRIO NEVEROVATAN DOGAĐAJ O SVETOJ PETKI: Albanci su mi okužili kuću i hteli da me ubiju, sakrio sam se na tavan, a onda se pojavila žena u crnom

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: PRINTSCREEN

U manastiru Sv. Petke u Stublu kod Kraljeva zapisano je neobično svedočanstvo iz 1986. godine.

Zapisano je da je Dragiša Gojković, poreklom iz Kolašina, zadužbinar kapelice Sv. Petke u manastiru u Stublu, čudesno je spašen od krvnika na svome imanju na Kosmetu, na kome je živeo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Odbijajući da proda svoje imanje Albancima i iseli se, u besu, Albanci su jednog dana opkolili njegovu kuću, a Dragiša, nemajući kud, sakri se na tavan. S puškama i urlicima pogrda Albanci su provalili u kuću. Jedan od njih popeo se na tavan. U tom trenutku ispred Dragiše je stala čudesna žena u crnom (tada nije znao da je to Sv. Petka) i rekla mu: ‘Ne boj se Dragiša, ja ću te sakriti’. ‘Kosa na glavi mi se digla kada sam čuo svoje ime, i video pred sobom ženu“ – kazivao je Dragiša. Albanci su vikali “kako, gde je, nema ga, sada je bio tu…“, i u čuđenju otišli.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Posle tog događaja, Dragiša je došao u Vrnjačku Banju, a imanje nije prodao. Tako se jednoga dana 1986. godine, ubrzo posle požara koji je progutao manastirsku crkvu daščaru, Dragiša pojavio u manastiru, ispričao ovu priču, i u znak zahvalnosti Sv. Petki, svojim sredstvima podigao novu crkvicu. Njegova izričita želja bila je da se crkvica posveti Prepodobnoj Majci Petki.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts