ČUDO U MANASTIRU TUMANE: Mladić je bio u KOMI, majka se pomolila Svetom Zosimu i onda je usledilo ČUDO BOŽJE!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Познато је да се у манастиру Тумане код Голупца дешавају чуда. Молитве упућене овом свецу, лече многе болести, а најновија сведочења говоре о томе да је овај светац опоравио чак и људе који су били у коми. Медицински отписане, молитва их је повратила.

Фото: Јутјуб

М. М. из великог Лаола дошла је са сином у манастир Тумане да заблагодари Светом Зосиму. Док је био у коми, услед пуцања бубрега, она је долазила у манастир да му се читају молитве.

Након молитве, син се пробудио из коме, вратило му се памћење, и свакога дана се све боље осећао. Напослетку је био исцељен.

Ј. Д. из Смедеревске Паланке био је неколико дана у коми. Његова кћерка је позвала манастир Тумане да се братија моли за оздрављење.

Код кивота Светог Зосима прочитана је молитва. Готово у исто време, Д. се пробудио из коме. Чим је изашао са лечења, дошао је у манастир и заблагодарио светитељу.

Многобројна сведочења о чудесним исцељењима код моштију Светог Зосима испуњавају летопис Манастира Туман. Ови свети примери јасно сведоче веру и љубав народа према Богу и светитељу.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Осећајући да је манастир Туман једна од највећих православних светиња, вековима га зову Ђердапски Острог, препознајући исти благодатни дар исцељивања код Светог Василија и Светог Зосима.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Многи долазе тужни и болешћу утучени. Из светиње одлазе радосни и здрави. Сигурно је то да ко једном дође и осети благослов Божји, туманској светињи изнова се враћа.

У на­ро­ду бра­ни­чев­ског кра­ја ве­ко­ви­ма жи­ви пре­да­ње да се Пре­по­доб­ни Зо­сим Си­на­ит упо­ко­јио ка­да га је не­хо­ти­це ра­нио Ми­лош Оби­лић, ко­ји је имао двор у не­по­сред­ној бли­зи­ни ма­на­сти­ра Ту­ма­н и ко­ји је у ње­го­вој око­ли­ни обич­но ло­вио. Сви пу­то­пи­сци ко­ји су се на­шли у Ту­ма­ну то­ком XИX ве­ка са ма­ње и ви­ше де­та­ља опи­са­ли су спо­ме­ну­то пре­да­ње.

Вековима је гроб, касније мошти преподобног Зосима, у великом поштовању народа. О томе су записана и многа сведочанства, попут овог.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts